Merhabalar 4 yıldır ''SteelSeries Qck+ Large Gaming Mauspad'' kullanıyorum artık yıpranmaya başladı yeni mauspad önerilerine tavsiyelerine açığım tekrar aynısını sipariş vermeden önce fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler ''Fps oyunları oynuyorum''
bütçe ne kadar?Merhabalar 4 yıldır ''SteelSeries Qck+ Large Gaming Mauspad'' kullanıyorum artık yıpranmaya başladı yeni mauspad önerilerine tavsiyelerine açığım tekrar aynısını sipariş vermeden önce fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler ''Fps oyunları oynuyorum''
Bütçe olarak bir sorun yok iyi bir şey alıp tekrar 3 4 yıl kullanmak istiyorum![]()
Wraith Ace Series Poron Mousepad
Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Dostum bende fps oyuncusuyum bunu kullanıyorum büyük ve yüzeyi baya iyi storm yüzey kullanıyorum hızlı olan yüzey ama bütçen kısıtlıysa mousepada o kadar vermek istemiyorsan logitech in büyük 400 500 tl lik mousepadları bile fazlasıyla işini görür kullandığımdan söylüyorum
4 bin seviyesine kadar çıkabilirimbütçe ne kadar?
Wraith Spirit of Aim Pro, Wraith Ace Series Poron serisine bakabilirsin.
klassegear'ın ürünlerine bakabilirsin.
Bence 4k seviyesine çıkmana gerek yok madem fps oyuncususun benim gibi Wraith ace serise poron mousepad gayet iyi storm modeli almanı tercih ederim birde gri rengini bence alma ben aldım görüntüsü mükkemmel fakat 3-4 ayda bir temizliyorum çabuk kirleniyorBütçe olarak bir sorun yok iyi bir şey alıp tekrar 3 4 yıl kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4 bin seviyesine kadar çıkabilirim
Teşekkürler yorumlarda herkes memnun sipariş geçeceğimBence 4k seviyesine çıkmana gerek yok madem fps oyuncususun benim gibi Wraith ace serise poron mousepad gayet iyi storm modeli almanı tercih ederim birde gri rengini bence alma ben aldım görüntüsü mükkemmel fakat 3-4 ayda bir temizliyorum çabuk kirleniyor
Şimdiden hayırlı olsun ozaman kralTeşekkürler yorumlarda herkes memnun sipariş geçeceğim