❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 420 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 6.072 TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,052
Son 1 yılın dip fiyatını görmüş durumda, üzerine uzun uzadıya konuşmaya gerek bile yok. Piyasadaki en sağlam soğutuculardan biri; üstesinden gelemeyeceği hiçbir işlemci bulunmuyor. Muazzam soğutma gücünün bir getirisi olarak biraz sesli çalıştığını da hesaba katmak gerek. Ancak asıl kritik uyarı şu: Kasanız kağıt üzerinde 420 mm destekliyor olsa bile, bu soğutucunun radyatörü standartların üzerinde bir kalınlığa sahip. Sipariş geçmeden önce kasa içi payınızı mutlaka kontrol edin. Sessizlikten ziyade saf performansa odaklananlar için gerçekten iyi bir fırsat.
İncelemeleri:

İnsanlar almak istediğinde indirim yapmıyorlar, sonra yeni model çıkınca elden çıkarmak için zararına veriyorlar. 420mm buna mahkum bizde.

Dynamic evo + P14 pro reverse + bundan çekmeyi düşünüyorum alınır mı sizce ?

Dynamic evo + P14 pro reverse + bundan çekmeyi düşünüyorum alınır mı sizce ?
7 tane P14 PRO reverse var aktif olarak kullandığım, 2600 RPM kadar çıkabiliyor. Çoğu kişi custom curve yapmadan kullanıyor ve bu yüzden çok sesli olduğunu belirtiyor. Şahsen öneririm, gayet güzel fanlar boşta 800 RPM yükte max %45 çıkacak şekilde kasa fanı olarak kullanıyorum.

Dynamic evo geçen gaming gecesinde güzel inmişti belki yine gelir orayı bekleyebilirsin, bunu direkt çekme konusunda ise bütçe sorun değil ise çekebilirsin tabi ama daha düşer bu. 420mm satamadıkları için zamanla ölü fiyatına çekiyorlar. (Bknz: bir önceki 420mm model 2.5k satıldı trendyolda, enarmax 420mm 3k satılıyor aktif olarak.)

Sabahtan beri 420mm destekli kasa bakıyordum ve vazgeçtim. Çok güzel ama kasa masrafına ciddi elverişli.

Klasik 420mm kaderi, daha da düşer.
Aylardır spesifik olarak bu ürünü takip ediyorum düştüğünü görmedim. 420mm de ilk tercih bu ürün herkesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son 1 yılın dip fiyatını görmüş durumda, üzerine uzun uzadıya konuşmaya gerek bile yok. Piyasadaki en sağlam soğutuculardan biri; üstesinden gelemeyeceği hiçbir işlemci bulunmuyor. Muazzam soğutma gücünün bir getirisi olarak biraz sesli çalıştığını da hesaba katmak gerek. Ancak asıl kritik uyarı şu: Kasanız kağıt üzerinde 420 mm destekliyor olsa bile, bu soğutucunun radyatörü standartların üzerinde bir kalınlığa sahip. Sipariş geçmeden önce kasa içi payınızı mutlaka kontrol edin. Sessizlikten ziyade saf performansa odaklananlar için gerçekten iyi bir fırsat.
İncelemeleri:
Alıyorum kardeşim teşekkürler.

Aylardır spesifik olarak bu ürünü takip ediyorum düştüğünü görmedim. 420mm de ilk tercih bu ürün herkesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıyorum kardeşim teşekkürler.
Rica ederim hocam ne demek iyi günlerde kullanmanızı diliyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ