❌İndirim Bitti! Gamebooster Prıme 240w Rgb 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 1.599₺

Hava mı sıvı mı çok gereksiz. Bu fiyata alınmazmış vb. İkinci el fiyatına satılıyor ve alınır tabi ki.

Arkadaşlar olay soğutma değil. Olay görüntü. Kule tipi soğutucu ile sıvı soğutmanın görüntü ve premium hissi aynı değil. Sıvı soğutma seviliyor ve insanlar beğeniyor.

Ben yıllarca hava soğutma kullandım. En son bir tane sıvı soğutma aldım :). Gerçekten hoş duruyor. Sıcaklıklar da aynı sayılır. Öyle aşırı sıcaklık manyağı değilseniz çok önemi yok.
Hava sogutma da iyidir de hantal, ozellikle agir olanlar anakart sokete yuk bindiriyor ve kasa icindeki hava akisini etkiliyor, yuksek heatsinkli ramlerle uyum sorunu yasatabiliyor. Ama sivi sogutmanin da pompa omru var. Gerci ister hava ister sivi sogutma (radyator) olsun fanlari da ariza verebilir.

Hava mı sıvı mı çok gereksiz. Bu fiyata alınmazmış vb. İkinci el fiyatına satılıyor ve alınır tabi ki.

Arkadaşlar olay soğutma değil. Olay görüntü. Kule tipi soğutucu ile sıvı soğutmanın görüntü ve premium hissi aynı değil. Sıvı soğutma seviliyor ve insanlar beğeniyor.

Ben yıllarca hava soğutma kullandım. En son bir tane sıvı soğutma aldım :). Gerçekten hoş duruyor. Sıcaklıklar da aynı sayılır. Öyle aşırı sıcaklık manyağı değilseniz çok önemi yok.
Olay soğutma değilse hiçbir şey alma. Neden sıvı soğutucu alıyorsun?

Olay soğutma değilse hiçbir şey alma. Neden sıvı soğutucu alıyorsun?
Olay görüntü. Stok fandan hepsi daha iyi soğutuyor. Mesela bende 5600 var. Amd nin rgb stok fanı vardı. Oda güzeldi, kötü değildi ama yük altında 60 dereceye kadar çıkıyordu. Sıvı soğutma aldım, onda da sıcaklık yük altında 55 görüyor. Benim için ısı problem değil. Görüntü olsun diye aldım.

Bir çok kişi güzel gözüktüğü için alıyor. Gerçekten de güzel gözüküyor. Yoksa çift fanlı kule soğutucular çok iyi performans veriyor.

Geri