MasterTech
80+
- Katılım
- 24 Mart 2026
- Mesajlar
- 299
- Reaksiyon skoru
- 83
Hava sogutma da iyidir de hantal, ozellikle agir olanlar anakart sokete yuk bindiriyor ve kasa icindeki hava akisini etkiliyor, yuksek heatsinkli ramlerle uyum sorunu yasatabiliyor. Ama sivi sogutmanin da pompa omru var. Gerci ister hava ister sivi sogutma (radyator) olsun fanlari da ariza verebilir.Hava mı sıvı mı çok gereksiz. Bu fiyata alınmazmış vb. İkinci el fiyatına satılıyor ve alınır tabi ki.
Arkadaşlar olay soğutma değil. Olay görüntü. Kule tipi soğutucu ile sıvı soğutmanın görüntü ve premium hissi aynı değil. Sıvı soğutma seviliyor ve insanlar beğeniyor.
Ben yıllarca hava soğutma kullandım. En son bir tane sıvı soğutma aldım. Gerçekten hoş duruyor. Sıcaklıklar da aynı sayılır. Öyle aşırı sıcaklık manyağı değilseniz çok önemi yok.