🔥İndirim Amazon Prime Üyelere 1000₺'ye %20 İndirim

etmeme sebepleri ne ben anakart iade etmiştim bozulmuştu 14 iş günü sürdü 20 gün civarı
Para iadenizle ilgili bir sorun var: Para iadenizi yapmak için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.
Lütfen Müşteri Hizmetleri\'ni arayın veya Müşteri Hizmetleri ile sohbet edin.

yazıyor sayfada müşteri hizmetlerine bağlanıyorum sorun yok süreç devam ediyor diyo

Para iadenizle ilgili bir sorun var: Para iadenizi yapmak için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var.

yazıyor sayfada müşteri hizmetlerine bağlanıyorum sorun yok süreç devam ediyor diyo
bende de aynıydı ya belli bi süre geçmesi gerekiyor

az önce bende görüştüm aynı şeyi söylediler 4 üne kadar bekleyin diyor, 20 mayıstan beri bekliyor :)

Amazon severim ama baktığım bir kaç üründen yola çıkarak o %20 lik kısmı fiyatlara yansıtmış gibi yani adı indirim gibi duruyor.

b12 , d2k4 mü neydi ,magnezium , sitokilin falan aldım kullanıyomda ne işe yaradığını herhalde tek vücudum biliyor çünkü hala ben fark etmedim :PeepoLeave:
eksiklik olmadığı sürece keyfi takviye edici gıda kullanmak iyi bir şey değil.

Para iadenizle ilgili bir sorun var: Para iadenizi yapmak için daha fazla bilgiye ihtiyacımız var. Lütfen Müşteri Hizmetleri\'ni arayın veya Müşteri Hizmetleri ile sohbet edin. yazıyor sayfada müşteri hizmetlerine bağlanıyorum sorun yok süreç devam ediyor diyo
az önce bende görüştüm aynı şeyi söylediler 4 üne kadar bekleyin diyor, 20 mayıstan beri bekliyor :)
Bu Amazon'un son aylarda yaptığı bir "yalancılık". Kendi başımdan geçenleri şu mesajda anlattım. Bazı alakalı yorumlar ise şurada, incelersiniz.

Market ürünleri var sadece. Elektronik diyorum cips çıkıyor.

eksiklik olmadığı sürece keyfi takviye edici gıda kullanmak iyi bir şey değil.
hocam öyle her gün kullanmıyorum 4 günde 1 falandır anca -sitokilin hariç- eczacı amcam tavsiye etti falan bende aldım hama öyle bi kontrole gideriz boş zaman bulsam sağol uyarı için :peepokalp:

Son düzenleme:
Az önce yine görüştüm 14 gün geçmeden biz buradan manuel iade yapamıyoruz diyor, 48 saat daha bekleyin tekrar iletişim kurun diyor :)
Derler, mesajda yazdığım gibi ısrar üzerine ısrar etmeniz lazım. Ben paramı zor kurtardım, Amazon'dan bişi alırken tedbirliyim artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri