Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,698
Arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 2 hafta önce binamızın civarında bina yıkımı gerçekleşti . Yıkımdan önce internet kablolarını kestiklerinden dolayı bizimde internet gitti ( bütün bir sokağın dls bağlantısı gitti neredeyse ) . Ancak komşular çalışanlarla konuşunca inşaat firmasının tt'ye önceden kabloları farklı bir yerden yönlendirmesi için başvuru yaptığı Ancak yanıt gelmeyince kabloları kesip inşaata başladığını öğrendik . Tt ilede konuşunca 15 hazirana kadar yapılmayacağı gibisinden bir dönüş aldık ve apartman olarak cimere şikayet ettik ( en az 3 4 şikayet vardır ) . Şikayetimizin ertesi günde bir ekip geldi ve gene onlarla konuşunca kablo geçirdiklerini öğrendik . Ama araya bayram girdi ve hiçbir Allahın kulu gelmedi , bugünde bayram bitti halen gelen giden yok . Biliyorum bayram sonrasının ilk gününden konu açmam çok akıllıca değil ama hem neredeyse 2 haftadır mağduruz hem de benim bu yıl sınav senem yani internet benim için çok hayati, ayrıca internet sağlayıcısı kesinti var diyede faturadan fiyat düşeceğini hiç zannetmiyorum . Kısaca ne yapabilirim arkadaşlar ? Tt ile konuşsam çözüm olabilir mi yoksa tekrardan mı şikayet edeyim .
Ekleme : Yazım hatalarım olduysa özür dilerim telefondan yazınca böyle oluyor
Ekleme : Yazım hatalarım olduysa özür dilerim telefondan yazınca böyle oluyor