En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

hocam siteyi bilgisayarda kullanıyorum, bir ekran kartını filtrelediğinizde mesela 5080'li bir sisteme tıklayıp geri geldiğinizde filtre değişiyor. mesela 5080 filtresini seçtin geri geldiğinde 5080 filtresi gidiyor yerine incehesap.com filtresi geliyor öyle bir sıkıntı var
Düzelttim hocam

Aktif oalrak geliştiriliyor mu? verisetinde sıkıntı var mı olmayan ilanları veya pahalı ilanları listeleme gibi?

Aktif oalrak geliştiriliyor mu? verisetinde sıkıntı var mı olmayan ilanları veya pahalı ilanları listeleme gibi?
Aktif olarak geliştiriyorum genelde 3000 üründe 10-15 üründen azında hata çıkıyor en son kontrolümde 10 sistemden azdı ama scrape ettigimden dolayı anlık bir bozulma ihtimali elbette var

Hocam Site Güzel Ve Kullanışlı Fakat Ürün Eşleştirmede Sıkıntılar Çıkıyor Düzeltebilirsen Herkes İçin iyi Olur .
Ürün eşleştirme kısmı derken hangi ürün kategorisi hocam hazır sistem tarafında mı ? Güzel yorumunuz için de teşekkürler

Ürün eşleştirme kısmı derken hangi ürün kategorisi hocam hazır sistem tarafında mı ? Güzel yorumunuz için de teşekkürler
üstad güç kaynaklarını listeliyorum filtreden 1200 seçtğimde bir şey bulunamadı diyor 1200 yanında 155 yazıyor ama

enucuzsistem.com

Merhabalar,
Hazır sistem veya tek tek parça aramayı kolaylaştırmak için geliştirdiğim enucuzsistem.com sitesini paylaşmak istedim.

🖥️ Ne yapıyor?
  • Hazır Sistem Karşılaştırma: 8+ mağazadan hazır sistem fiyatlarını tek sayfada görün, filtrelere göre sıralayın.
  • Özelleştirme Hesaplama: Bazı mağazalarda (İtopya, GamingGenTR gibi) sunulan RAM, GPU, SSD gibi özelleştirme seçeneklerini de hesaba katıyor. Yani "16GB RAM yerine 32GB seçersem fiyat ne olur?" sorusunun cevabını da görebilirsiniz.
  • Karşılaştırma & Favoriler: 5'e kadar sistemi yan yana kıyaslayın — işlemci, GPU, RAM, anakart, PSU puanlama ve renk kodlamasıyla. Beğendiklerinizi favorilere ekleyin.
  • Fiyat Takip & Alarm: Her ürünün fiyat geçmişi grafikle gösterilir. Fiyat düşünce e-posta bildirimi alabilirsiniz.
  • PC Toplama Sihirbazı: Bütçenize ve kullanım amacınıza göre otomatik sistem önerileri sunar.
  • Parça Sayfaları: İşlemci, GPU, RAM, anakart, SSD, kasa, soğutucu ve güç kaynağı — her parçanın ayrı ayrı fiyat karşılaştırma ve fiyat geçmişi sayfası var.
  • Taksit Hesaplama: Karşılaştırma ekranında banka/kart seçerek peşin fiyatına taksit veya vade farklı taksit hesaplaması yapabilirsiniz

Fiyat verileri düzenli olarak güncelleniyor. Öneri ve geri bildirimlerinize açığım. Siteyi kullanıp fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙏

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle[]Alıntıyı görüntüle
bozuk uygulama 30k altı sistem yok :((

Geri