Asus Rog Xg27acs Fiyatı Düşer mi?

Hicemir

80+
Reaksiyon skoru
3
1780334593205.webp

Monitor alıcam dün biraz araştırma yaptım bu modeli almaya karar verdim pttavm de 10.5k ya satılıyodu şuan 11800 olmuş. Haziran ortası karne indirimi falan olur mu ne kadar olur bi bilginiz var mı? Sene başında 10.2 k ya düşmüş ben de bi 10.5 k ya düşse hemen alıcam Ne kadar sık indirim gördünüz bunda?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İndirime girse bile o paraya alınmaz.

Biraz iş için yazılım falan biraz da hikayeli oyun oynamak için. 2k ips bi monitor arıyodum bunun yorumları falan baya iyi beğeniliyodu o yüsden bunu seçtim
O monitor yanlış hatırlamıyorsam sonic t80 ile aynı paneli kullanıyordu. Hikayeli oyunlar için şu daha iyi olur renk gamutu ve tepki süresi de gayet iyi kontrastı çok iyi

Bu model iyi değil kontrast berbat asuss tuf 27 210hz var ona bak bir de Gigabyte g27q20 27 bak bunlar güzel

O monitor yanlış hatırlamıyorsam sonic t80 ile aynı paneli kullanıyordu. Hikayeli oyunlar için şu daha iyi olur renk gamutu ve tepki süresi de gayet iyi kontrastı çok iyi

Va panel olması kötü olmaz mı emin deilim ama benim bildiğim ips in renk doğruluğu va den daha iyi sadece va siyahları daha iyi veriyo diye biliyorum ayrıca renk geçişlerinde va de gecikmeler olduğunu duymuştum

Bu model iyi değil kontrast berbat asuss tuf 27 210hz var ona bak bir de Gigabyte g27q20 27 bak bunlar güzel
dediğiniz modellere baktım gigabyte olan benim seçtiğimle nerdeyse aynı sadece kağıt üstünde daha iyi gecikme süreleri falan var ama yazdığına göre renk gamutu ve peak parlaklığı daha kötü. Asus tuf ta benzer fiyat 10.6k şuan ama asus rog taki quality of life özellikleri yok standı rog kadar ayarlanabilir deil ve usb c display inputu yok contrastı kağıt üstünde daha iyi ama sonuçta ips panel oled gibi olmasını beklemiyorum zaten aynı fiyata alabilirsem rog u tercih ederim.

dediğiniz modellere baktım gigabyte olan benim seçtiğimle nerdeyse aynı sadece kağıt üstünde daha iyi gecikme süreleri falan var ama yazdığına göre renk gamutu ve peak parlaklığı daha kötü. Asus tuf ta benzer fiyat 10.6k şuan ama asus rog taki quality of life özellikleri yok standı rog kadar ayarlanabilir deil ve usb c display inputu yok contrastı kağıt üstünde daha iyi ama sonuçta ips panel oled gibi olmasını beklemiyorum zaten aynı fiyata alabilirsem rog u tercih ederim.
kağıt üstüne pek bakma ürün ben de de var siyahlar homojen duruyor patlamiyor

alınmaz geçen sene pc alırken çok araştırdım hoparlörü yok
üretilen çoğu ürünü hatalı üretim aynısının ismi farklı yenisi var ama çooook daha pahalı
paneli de iyi değil

13052.webp
13051.webp
13050.webp
13049.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,377
Üyeler
196,946
Son üye