Hyundai Accent Blue Alınır mı

hocam benim kendi arabam vw golf 2.2m dan 2m liraya kadar indirdim bence boyle ilanlar buldugunuzda 100bin aşşasına teklid yapın
Kral 820 k aracla 2.2 milyonluk arac bir olamaz satış olarak , üstelik sizinki bayi indirimi falan olabilir galerici dediğimiz adamlar %7 ila %15 pay koyup satar alırkende buna göre alır zaten

hocam ben bakıyorum sedan benzinli gibi ekstra ayrıntılara gerek var mı şu kilometrede olsun diye
200k km altı otomatik 2013 üstü ağır hasar kaydı olmasın masraf çıkarmayacak modeller

Ortalama 750k civarında bu araca bakıyoruz otomatik olarak 2013-2017 arası falan oluyor bu fiyatlara alınır mı sizce
1.5 sene 2013 prime pakete bindim manuel on numara araba çekiş mükemmel eğer konfor yol tutuş aramıyosan al gitsin az yakar çok kaçar çeşit çeşit araba sahibi olmuş bir insan olarak söylüyorum (seat leon fr 2016 - Golf 7 1.6 tdi 2016- golf 7.5 1.4 tsi otomatik 2017 higline vs ) eğer param accent blue alıcak kadarsa düşünmem alırım. manuel istiyor olsaydın bakımlı astra öneririm bu aracıda 2 kere aldım sport paket 1.6 dizel 136 lık

1 yılda 100-150 bin zam yemiş olmaları garip geldi. Eğer kaporta bakımından seni iğrendirecek, piyasada fiyatına göre bir eksisi, mekanik sıkıntısı yoksa güzel arabadır. Şu ana kadar sadece bir kereliğine klima masrafı oldu 15.000₺'ye falan çözüldü diye biliyorum. Hatchback bakmıyorsanız güzeldir.

Kral 820 k aracla 2.2 milyonluk arac bir olamaz satış olarak , üstelik sizinki bayi indirimi falan olabilir galerici dediğimiz adamlar %7 ila %15 pay koyup satar alırkende
anladım hocam ben de hayatımda 1 kez araba aldım pazarlık işlerinden pek anlamam benim arabaya 200bin düştüler diye söyledim

1.5 sene 2013 prime pakete bindim manuel on numara araba çekiş mükemmel eğer konfor yol tutuş aramıyosan al gitsin az yakar çok kaçar çeşit çeşit araba sahibi olmuş bir insan olarak söylüyorum (seat leon fr 2016 - Golf 7 1.6 tdi 2016- golf 7.5 1.4 tsi otomatik 2017 higline vs ) eğer param accent blue alıcak kadarsa düşünmem alırım. manuel istiyor olsaydın bakımlı astra öneririm bu aracıda 2 kere aldım sport paket 1.6 dizel 136 lık
Annem kullanıcak hocam uçması kaçmasına gerek yok aracın masrafsız bir araç olsun tek isteğimiz o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anne için yaris bakabilirsiniz kegri bey. 1.33 öneririm o fiyatlara da bulunabilir temizleri diye düşünüyorum bi süredir piyasaya çok bakmadım ama
ona da bakıyorum hocam accent daha çok hoşuma gidiyor ama

Annem kullanıcak hocam uçması kaçmasına gerek yok aracın masrafsız bir araç olsun tek isteğimiz o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ona da bakıyorum hocam accent daha çok hoşuma gidiyor ama
size kalmış tabii ki hyundai accent iyi bir model ama nerde çokluk orda b derler ya o yüzden ısınamıyorum arabaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,049
Üyeler
197,119
Son üye
AhmetDeveci00
Geri