Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,799
Bir tane de tamirci linki at da onu da alsınhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-f30-sedefli-beyaz-m-donusum-1318548944/detay hayata bi kere geliyosun al şundan bi tane gerisine karışma pazarlıkla 700e alırsın bunu
Annem kullanıcak hocam uçması kaçmasına gerek yok aracın masrafsız bir araç olsun tek isteğimiz o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ona da bakıyorum hocam accent daha çok hoşuma gidiyor ama
Temiz bi araca denk gelirsen yağ bakımından başka bir masrafın olmazAnnem kullanıcak hocam uçması kaçmasına gerek yok aracın masrafsız bir araç olsun tek isteğimiz o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ona da bakıyorum hocam accent daha çok hoşuma gidiyor ama
corolla gelmiyor hocam bu paraya temizMasrafsız olarak honda ve toyota grubuna bakabilirsiniz temiz ve bakımlı bir araçsa size yarı yoldada bırakmaz sanayiyede uğratmaz corolla 1.4 D-4D motorları sağlam diye biliyorum aynı zamanda civic modellerindede benzer durum var fakat honda piyasasında genç daha fazla olduğu için fiyat olarak biraz daha şişirilmiş. Temiz bir otomatik corolla bulup almanız yeterli olacaktır.
Bende Fd6 var civic memnunum araçtan temizi bulunursa görünüş olarakta iç görüntüsü olarakta güzel araç piyasası şişirilmiş fakat 630-640 bandına temiz bir tane bulabilirseniz tavsiye ederimcorolla gelmiyor hocam bu paraya temiz
i20 temiz denk gelmiyor bu fiyata hocam maalesef baktımi20 1.4 bakılabilir km yüksek olur
egea 1.6 aisin 6 ileri bakılabilir aklıma geldikçe güncellerim
konfor yok derken hocamilk aracım 1,5 yıldır kullanıyorum bu araçla öğrendim defalarca da uzun yol yaptım saoulsun hiç yolda bırakmadı mekanik olarak harika konfor filan yok ama sorunsuzluk için alınır. Dizel bakıyorsanız (bendeki) 2014 ve altı tam otomatik 128hp ve 2015 ve üstü yarı otomatik dct 136hp gelir. Çoğunluka şehir için binilecek ise benzinlisi daha mantıklı olur onlarda da yukarıda bahsettim tarzda farklı var araştırmadan almayın.
Yoldaki bozuklukları fazla hissetmek gibikonfor yok derken hocam
Bizim arkadaş taksi çıkması manueli 300'e aldı. Tekliye tekliye gidiyoz mskskssksk.Ortalama 750k civarında bu araca bakıyoruz otomatik olarak 2013-2017 arası falan oluyor bu fiyatlara alınır mı sizce