Yardım İncehesap Fırsatçılığı

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,043
Bütçe
52000
Arkadaşlar bir şey satın almadım mağdur da değilim fakat az çok aktif olarak piyasayı takip ediyorum. Normalde 4 TB ssd fiyatlarına bakmam bile. Dün bir arkadaş sistem tavsiyesinde talep ettiği için öyle denk gelip baktım. Dün 33k olan ürünü bugün 52k dan fiyatlandırmışlar. Sizce de bu dümdüz ahlaksızlık değil mi?

asus prime 9070xt nin fiyatina bakmani öneririm birde :kekw:

Üreticiler bilanço kapadı. Çok normal. 1 2 ay doğru düzgün indirim olmaz. Yeni ürünlerin lansmanı falan olur sıkışırlarsa elden çıkarmak için indirim olur.

incehesap fiyatları çok garip geliyor bana, ne onu ne de piyasayı detaylı takip etmedim ama bir akşam fiyatlara bakarken 33k yazan ekran kartı sayfayı yenileyince 41k olmuştu. Sabah yine baktım 33kya geri düşmüş. Bilemiyorum bu neyi etkiliyor ama fiyatlandırma olarak bana kafa kaşıtan çok ürün var

Sadece incehesap değil itopya, gençer falanda hep böyle (kampanya veya özel gün olmadığı müddetçe)

İncehesaptan geçen sene anakart aldım. Gaming gecesi denen sözde indirim gününde 5.500TL'ye aldım. Cumartesi pazar günleri fiyatı 6300 civarına çektiler insanlar indirim bittiğinde fiyatların arttığını düşünsünler diye, pazartesi günü 5.350TL fiyat girmişlerdi. Mail atıp aradaki 150TL'nin iadesini istedim sırf insanı enayi yerine koydukları için, ihtiyacım yok o paraya gelip gelmediğine de bakmadım ama indirim yapmış gibi gösterdikleri için o akşam o anakartı almıştım.

Sen birde lexar 16 GB Ram fiyatina bak. Kafadan 3000-4000 arasi zam koymuşlar. Şuan en yuksek seviyede.

Telefonlara zam bekleniyor. Çip krizi büyüyor sanırım bir süre indirim görmeyiz üstüne zam görürüz. Zaten bu sene teknolojik cihazlar feci uygun fiyatlıydı neredeyse yurtdışı satış fiyatından bile düşüktü bizim ülkede

Geri