Bu Nasıl Bir Laptop Önerir Misiniz ?

burakxsrn

80+
Reaksiyon skoru
60
Bütçe
80000
Deneyeni bilmiyorum ama geçen ay 32 gb versiyonu 72000 TL’ydi Tr’de. Soran herkese öneriyordum ben, alan varsa geribildirim güzel olur.

Deneyeni bilmiyorum ama geçen ay 32 gb versiyonu 72000 TL’ydi Tr’de. Soran herkese öneriyordum ben, alan varsa geribildirim güzel olur.
Amerika’da kuzenim kendine almayı planlıyor ama 32 ile 16 ram arasında 200 dolar fark var ona değer mi bilemedim
Kâğıtta özellikleri çok iyi duruyor 16 ram olarak 1400 dolara denk geliyor

Amerika’da kuzenim kendine almayı planlıyor ama 32 ile 16 ram arasında 200 dolar fark var ona değer mi bilemedim
Kâğıtta özellikleri çok iyi duruyor 16 ram olarak 1400 dolara denk geliyor
Sonradan yükseltmek isterse sorun yaşama ihtimali var. DDR5 ramler çok nazlı, aynı hız ve gecikme değeri de olsa chip farklı olduğu için sorun yaşatabiliyor. 16 gb ram yeter derse daha mantıklı gibi

Aktif olarak kullanıyorum güzel 3 hafta önce Trendyol'dan 75K'ya aldım. Laptop şık gözüküyor ve premium hissettiriyor yanında gelen 250W adaptör fazlasıyla yeterli. Isınma konusuna gelirsek sistem max 170W'ı görüyor full yükte ekran kartı 115W 83 derece, işlemci 55W 90-91 derece görüyor bence normal. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Aktif olarak kullanıyorum güzel 3 hafta önce Trendyol'dan 75K'ya aldım. Laptop şık gözüküyor ve premium hissettiriyor yanında gelen 250W adaptör fazlasıyla yeterli. Isınma konusuna gelirsek sistem max 170W'ı görüyor full yükte ekran kartı 115W 83 derece, işlemci 55W 90-91 derece görüyor bence normal. Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
normal zaten. 5070 ve yüksek full voltaj kullanan premium segment laptoplar 90 derece üstü çalışmak için dizayn ediliyor genelde. rog'lar legion'lar omen'ler benim legion'da öyle mesela.

Parça konusunda ve kronik var mı konusunda biraz takıntı ediyorum aslında çünkü ilerleyen zamanlarda problem açmasını kimse istemez diye düşünüyorum

Parça konusunda ve kronik var mı konusunda biraz takıntı ediyorum aslında çünkü ilerleyen zamanlarda problem açmasını kimse istemez diye düşünüyorum
Kronik dediğin şey zaman içinde belli olur ve Türkiye'de çok yeni olduğu için kronik konusunda burada bilgi bulmak biraz zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri