Rdr2 Satın Alma ve Oyun Deneyimi Hakkında Tavsiyeler

Piotek

80+
Reaksiyon skoru
1
Rdr2 oynamak istiyorum yeni sistem topladım 9070xt li bu oyunu epic games denmi satın alayım 570tl gibi bir fiyatı var. Birde online olarak oynaması da sarıyormu nasıl bir oyundur.

Son düzenleme:
Rdm2 oynamak istiyorum yeni sistem topladım 9070xt li bu oyunu epic games denmi satın alayım 570tl gibi bir fiyatı var. Birde online olarak oynaması da sarıyormu nasıl bir oyundur.
rdr2 mi

Rdr2 oynamak istiyorum yeni sistem topladım 9070xt li bu oyunu epic games denmi satın alayım 570tl gibi bir fiyatı var. Birde online olarak oynaması da sarıyormu nasıl bir oyundur.
Online tarafını hiç denemedim sararmı bilemiyorum ama hikaye açısından olsun grafikler açısından olsun alabileceğin en güzel oyunlardan biri. Benim çok beğendiğim bir oyun. İlk oynadığımda biraz hızlı bitirmiştim en kısa zamanda 2. ye bitirmeyi düşünüyorum.

çok fazla hikayeli oyun oynamama rağmen ilgimi çekmeyen tek oyun olabilir acayip sıkıldım ben çok abartıldığını düşünüyorum sırf rockstar yaptı diye iyi oyun ama fazla overrated

Hikaye tarafı muhteşem, ilk 2 bölüm sakin geçiyor ve sonra açılıyor. Online oynadım güzel ama hile malesef var. Steam - Epic fiyat farkı pek yok indirim zamanında. Hangi platformu daha çok seviyorsan oradan al. Oyun asla pişman etmez hocam.

online tarafını çok uzun süre oynadım ve kesinlikle oynamaya değer hele ki yanında arkadaşın varsa oldukça eğlenceli. Kendi şirketini kurup mal satarak veya ödül avcılığı yaparak veya kaçak içki satarak para kazanmaya vs çalışıyorsun ama online oynarken youtubdan özel server kurma olayına bak çünkü hileciler var.
Bi keresinde ufoyla beni uçurup sonra bırakıp öldürmüşlerdi. bi keresinde de benle atıma lamborghini ile çarpıp öldürmüşlerdi. bi keresinde de elemanın biri o anlık serverde ki herkesi valentineye toplayıp kafes dövüşü yaptırıp kazanana altın vermişti (bu sayede feci bi şekilde hızlı geliştim :D) kısacası oynanır ama hilesiz ve arkadaşla olursa daha iyi

Anladim alıp deneyeceğim. Şimdi gt5 indirim oynayayım dedimde oyun da böyle bi kasma oluyor hani karakter koşarken bi yavaşlayıp donup tekrar düzeliyor vs. Acaba driverlarimı yanlış yükledim nasıl anlarım neden olduğunu.

ben sadece hikayeyi oynadım ve çok baydım oyun akmıyor gitmiyor sürekli sürekli at sürüyorsun . hikaye oyun sonuna kadar sürekli aynı gidiyor oyunun sonunda bi farklılık güzel bitiş var . ben daha oyunun çok basindayken oyunun nasıl biteceğini anlamistim ve öylede olmuştu bu yüzden benim için sonunu bildiğim kitabi okumak gibi oldu zevk almadim

Dikkat etmen gereken en önemli kıstas zamanının olup olmadığı. Günlük minimum 3 saat civarında ayırman gerekli oyunun bölünmemesi için.

1 saat giriyim çıkayım dersen hiç keyif alamazsın, hikayeye de bağlanamazsın.

Beni nedense sarmadı karlı bölümü geçmeden sıkıp bıraktım sırf 🪨⭐ oyunu diye aldım

Dikkat etmen gereken en önemli kıstas zamanının olup olmadığı. Günlük minimum 3 saat civarında ayırman gerekli oyunun bölünmemesi için.

1 saat giriyim çıkayım dersen hiç keyif alamazsın, hikayeye de bağlanamazsın.
Çok haklısın kanka ben günde 1 saat oynyyodum sarmıyodu sonra günde minum 4 saat oynamaya başladım sonra dedimki oynadığım en iyi oyun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kn
Beni nedense sarmadı karlı bölümü geçmeden sıkıp bıraktım sırf 🪨⭐ oyunu diye aldım
Kanka karlı bölümü geç sonra başlıyo her şey

Geri