🔥İndirim Raijintek Cratos Gen5 850 W 5.186tl Peşin Fiyatına 4 Taksit

Beyler psu'nun dışına bir fan takınca ses sorunu çözülüyor alıp da rahatsız olan varsa. Cw de yok psuda baya kaliteli ve stabil.

peki üstat corsair rm750e 2.elde 3bin tl'ye alınır mı? 6 yıl daha garantisi varr cihazın?
Ben psu'da 2. el tarafına genelde karşıyım fakat çalışırken video vesaire isteyin, içenize sinerse alabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler psu'nun dışına bir fan takınca ses sorunu çözülüyor alıp da rahatsız olan varsa. Cw de yok psuda baya kaliteli ve stabil.
O nasıl yapılıyor hocam?

Sizin dediğiniz parayla rezil olmak gibi bir şey oluyor . 1200w olanını kullandım atx 3.0 fan sorunu yoktu şu an 850w lite kullanıyorum evet fan eğrisi sorunlu nadiren 1sn kadar fan açıp kapatıyor ama rahatsız etmiyor . Yusuf hocanın dediği gibi eğer 3.1 fan sorunu varsa ve 3.0 da yoksa bence 3.0 da alınabiir .

Aynen reis baya kaliteli ve stabilmiş 😂

5.5K para verecem ve PSU kendini yeterli soğutamıyor diye ekstra fan takacam.

Alın üstüne fan takın demek yerine, PSU kendi fanıyla kendini soğutamıyor uzak durun demeniz lazımdı ama burası Türkiye olduğu için kimse aldığı malı eleştirmek dahi istemiyor.

Aynen reis baya kaliteli ve stabilmiş 😂

5.5K para verecem ve PSU kendini yeterli soğutamıyor diye ekstra fan takacam.

Alın üstüne fan takın demek yerine, PSU kendi fanıyla kendini soğutamıyor uzak durun demeniz lazımdı ama burası Türkiye olduğu için kimse aldığı malı eleştirmek dahi istemiyor.
Arkadaş soğutamama problemi var dememiş neden saptırma yapıyorsun? Zero RPM modunun düzgün çalışmadığını bahsetmiş, bu bütçede zaten benzer problemler var ya da bu kadar kaliteli psular yok. 5.5k sana göre bir PSU için fazla paraysa 50k'lık sistemini 2klık fason üretim psu'lara teslim edebilirsin.

Bazıları bunun fanından çok şikayetçi. Bu model fan konusunda daha başarılı sayılabilir.

Arkadaş soğutamama problemi var dememiş neden saptırma yapıyorsun? Zero RPM modunun düzgün çalışmadığını bahsetmiş, bu bütçede zaten benzer problemler var ya da bu kadar kaliteli psular yok. 5.5k sana göre bir PSU için fazla paraysa 50k'lık sistemini 2klık fason üretim psu'lara teslim edebilirsin.

Bazıları bunun fanından çok şikayetçi. Bu model fan konusunda daha başarılı sayılabilir.
4070 5800x3d kullanıyorum fan açmıyor bile voltaj düşük olunca

Malı alıp kullanmadan mabadınızdan atıp tutmayın. Birincisi psu fan açma sorunuyla! birlikte bile sessiz, alanların %90'ı sesin farkına bile varmaz kasa fanlarının arasında yok gibi bir şey ki bu sorunu ilk dile getirenlerden biriyim ben. Benim derdim benim gibi kasaya ve fanlara çok para harcayıp sıfır ses sistem dizenler için çözüm önerisi sunmaktı. Psu'nun soğutmasında da bir sorun yok kıvırıp durmayın lafları. Siz psu da sadece japon kapasitör varmış o zaman alınır diyecek kafadaysanız bu benim sorunum değil. Tierleri neye göre verdiklerini gidin araştırın yük altında dalgalanma olmadan vaadettiği gücü çok stabil veriyor bu psu.

Ben psu'da 2. el tarafına genelde karşıyım fakat çalışırken video vesaire isteyin, içenize sinerse alabilirsiniz.

O nasıl yapılıyor hocam?
üstat psu konusunda çok bilgim olmadığından bir soru daha soracağım. şuan 7500f işlemci ve rtx 4070 var ama ilerleyen zamanda 7800x3d işlemci ve ekran kartınıda 5070 ile güncellemeyi düşünüyorum. bunun için önerebileceğin bir kaç psu var mıdır?

üstat psu konusunda çok bilgim olmadığından bir soru daha soracağım. şuan 7500f işlemci ve rtx 4070 var ama ilerleyen zamanda 7800x3d işlemci ve ekran kartınıda 5070 ile güncellemeyi düşünüyorum. bunun için önerebileceğin bir kaç psu var mıdır?
Bu gayet iyi bir psu bunu kullanbilirsin, Enermax da tercih edebilirsin. Şuan en iyi seçenekler bunlar bu bütçelerde.

Ses sorunu neden var? iç bileşenler düşük yükte dahi serin kalamadığı için (aynı enermaxlar gibi) PSU sürekli fan açıyor ve fan curve de iyi ayarlanmadığı için ses problemi oluyor. Ayrıca şunu da belirteyim üreticilerin dahi söylemediği yükten bağımsız olarak iç bileşenler ısınınca bu tarz PSU lar max RPM fan açıyor. Sözde %40 a kadar 0db olan 1350W DFX de dahi bu sorun var 100-150W yükte ara ara Max RPM çalışıyor fan.

Olayın temeli buyken "soğutamama problemi yok çarpıtma" diyorsan al kullan dostum.

Cuma günü aynı paraya core reactor II VE satıldı, fan konusunda çok daha iyi bir model asla üzmez.

5.5K verip de enermax ın raijintek in saçmalıklarıyla uğraşma yada 5K civarına 2.elde 1 yılını doldurmamış ürünlere bak. PSU öyle çabuk bozulan bir bileşen değil

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,868
Üyeler
196,835
Son üye
efffscr
Geri