nasıl bır marka pek bılmıyorum gormustum ama
o bütçeye sannnnki 4k monitör alabiliyorsunselamlar 2k ıps panel monıtor arıyorum 300 hz aşağısı olmaz butcem en fazla 15k
renkler guzel olsun sorunlu bır monıutor olmasın yeterlı
selamlar 2k ıps panel monıtor arıyorum 300 hz aşağısı olmaz butcem en fazla 15k
o bütçeye sannnnki 4k monitör alabiliyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
GIGABYTE M27UP 27" SS IPS Dual-Mode Gaming Monitor, 4K UHD 160Hz / FHD 320Hz, 1ms GTG, Mat Ekran, HDMI 2.1 & DP 1.4, DisplayHDR 400, 95% DCI-P3, KVM & USB-C, G-SYNC Compatible : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE M27UP 27" SS IPS Dual-Mode Gaming Monitor, 4K UHD 160Hz / FHD 320Hz, 1ms GTG, Mat Ekran, HDMI 2.1 & DP 1.4, DisplayHDR 400, 95% DCI-P3, KVM & USB-C, G-SYNC Compatible : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
gayet iş yapar rahatlıkla alabilirsinnasıl bır marka pek bılmıyorum gormustum ama
hocam 2k da hz ı yazmıyor baska oneırn var mıo bütçeye sannnnki 4k monitör alabiliyorsun
GIGABYTE M27UP 27" SS IPS Dual-Mode Gaming Monitor, 4K UHD 160Hz / FHD 320Hz, 1ms GTG, Mat Ekran, HDMI 2.1 & DP 1.4, DisplayHDR 400, 95% DCI-P3, KVM & USB-C, G-SYNC Compatible : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE M27UP 27" SS IPS Dual-Mode Gaming Monitor, 4K UHD 160Hz / FHD 320Hz, 1ms GTG, Mat Ekran, HDMI 2.1 & DP 1.4, DisplayHDR 400, 95% DCI-P3, KVM & USB-C, G-SYNC Compatible : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik olarak birleştirildi:
bakayım bi istersen 2k da kaç hz imiş . onun dısı önerim yokhocam 2k da hz ı yazmıyor baska oneırn var mı
160 mışhocam 2k da hz ı yazmıyor baska oneırn var mı
o yuzden baska onerın varmıbakayım bi istersen 2k da kaç hz imiş . onun dısı önerim yok
160 mış
renk doğruluüı gecıkmesı flnn nasıldır hocamgayet iş yapar rahatlıkla alabilirsin
hocam o butceye cıkmam ımkansızsaçma bir öneri olacak ama 20k'ya çıkarsan oled var
Kendimde kullanıyorum ama 260 hz yine de düşünürsen https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqml1a-1ms-260hz-2k-ips-gaming-monitor.htmlselamlar 2k ıps panel monıtor arıyorum 300 hz aşağısı olmaz butcem en fazla 15k
böyle saçma öneri yapma bidaha sert ortam burasısaçma bir öneri olacak ama 20k'ya çıkarsan oled var