5060 Mı 3080 Ti mı ??

Sıfır alabiliyorum da 8gb vram yetmiyor yeni nesil oyunlara yazmışlar biraz kart hakkında forumda bir şeyler okudum da emin olamadım ya onun için açtım aslında bu konuyu bir de dlss ve fg görüntü kalitesini etkiliyormuş ben hiç kullanmadım bilmiyorum çok etkisi olup olmayacağını görüntüye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten temiz de nasıl bulabilirim bilmiyorum yoksa çok iyi kart testleri falan efsane ama işte temiz düzgün bir şey almak istiyorum bilemedim yaa
hic girme o islere temiz duzgun birsey arıyorsan kafanıda yormassın ayrıca ne zaman patlicak derdinde olmaz bilgisi olmiyan biri asla girmemeli paranla ortada kalırsın sonra arkadaslar 3080ti su sorunu diye burda konu acarsın 3080ti onerenler gelir yardıma insallah ozmn

Arkadaşlar pc upgrade etme arefesindeyim ve çok arada kaldım 5060 alacaktım ama 3080ti önerdi bir arkadaşım. Sizce ikinci elden temiz 3080ti bulup r5 5600 ile şimdilik kullanmalı mıyım ?ilerde ddr5 yapacağım sistemi. Yoksa 5060 alıp güncel dlss ve fg teknolojilerine falan geçiş yapmam daha mı iyi olur ? Şu an rx580 var ve yetmiyor artık Cs de falan sunuculara girince feci patlıyor fivem de aynı şekilde. Veya siz sıfır veya ikinci el hangi kartları önerirsiniz ?
5060
Saf güçte geri de olsa 3080ti için daha iyi işlemci, iyi bir psu lazım ve onu temiz bulman zor mining çıkması falan olabilir. Onun yerine 9060xt falan da bakabilirsin fg ile aynı veya daha yüksek fps alırsın zaten.

5060
Saf güçte geri de olsa 3080ti için daha iyi işlemci, iyi bir psu lazım ve onu temiz bulman zor mining çıkması falan olabilir. Onun yerine 9060xt falan da bakabilirsin fg ile aynı veya daha yüksek fps alırsın zaten.
insanlar hemen spamlamıs 3080ti diye az bucuk bilgimiz olmasa yandık vallaha 0 kart alma sansı olan adama birde

hic girme o islere temiz duzgun birsey arıyorsan kafanıda yormassın ayrıca ne zaman patlicak derdinde olmaz bilgisi olmiyan biri asla girmemeli paranla ortada kalırsın sonra arkadaslar 3080ti su sorunu diye burda konu acarsın 3080ti onerenler gelir yardıma insallah ozmn
5060
Biraz testlere videolara baktım da ne olursa olsun 5060 daha güncel daha yeni hem de alacağım kartın garantisi olacak sıfır kutuda alacağım. Ayrıca dediğiniz gibi 3080ti her ne kadar daha güçlü olsa da 5 6 ay sonra elimde kalırsa çok sıkıntı olur benim maalesef öyle çöpe atacak param yok. 5060 alıp geçeceğim fg dlss açar oynarım biraz da güncelden devam edelim😅 teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

3080 ti gibi verimsiz fosil kartlar artık alınmaz, 5060 al geç
Evet 5060 alacağım kararımı verdim de 1080p de bir sıkıntı yaşar mıyım ? 5600 işlemcim var. 2k monitör de alabilirim bir iki ay sonra onda da bir darboğaz yaşar mıyım ? Oyunları hep ultra ayarda oynama gibi bir alışkanlığım yok grafikleri çöp etmeden oynanabilir bir seviyede donmadan kasmadan 2k da oynayabilir miyim bir sıkıntı çıkarır mı ?

Evet 5060 alacağım kararımı verdim de 1080p de bir sıkıntı yaşar mıyım ? 5600 işlemcim var. 2k monitör de alabilirim bir iki ay sonra onda da bir darboğaz yaşar mıyım ? Oyunları hep ultra ayarda oynama gibi bir alışkanlığım yok grafikleri çöp etmeden oynanabilir bir seviyede donmadan kasmadan 2k da oynayabilir miyim bir sıkıntı çıkarır mı ?
1080p de de 2k da da sıkıntı yaşamazsın, ultrada oynatır her oyunu

Bütçen varsa 5060Tİ 16GB alabilirsin

O kadar çıkamam ya monitör de almak istiyorum 5060ti çıkarsam monitöre bütçem kalmıyor

İkinci el mideni bulandırır , birde böyle bir kartta pişmanlık yaşarsın. Bİrazcık güçsüz olsun sıfır olsun.

8 gb kart alınmaz. 3080 Ti alırsan sonradan elinden çıkarman zor olabilir. İkinci el 4070 Super bak bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tive
8 gb kart alınmaz. 3080 Ti alırsan sonradan elinden çıkarman zor olabilir. İkinci el 4070 Super bak bence.
25 E de var 2. Elde 35 E de var GALAX marka falan nasıl hiç duymadım daha önce kullanmadım da alınır mı soğutma konusunda bir sıkıntı yaşar mıyım ? Yoksa gigabyte msı falan mı bakayım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri