5060 Mı 3080 Ti mı ??

arifgngr11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
Arkadaşlar pc upgrade etme arefesindeyim ve çok arada kaldım 5060 alacaktım ama 3080ti önerdi bir arkadaşım. Sizce ikinci elden temiz 3080ti bulup r5 5600 ile şimdilik kullanmalı mıyım ?ilerde ddr5 yapacağım sistemi. Yoksa 5060 alıp güncel dlss ve fg teknolojilerine falan geçiş yapmam daha mı iyi olur ? Şu an rx580 var ve yetmiyor artık Cs de falan sunuculara girince feci patlıyor fivem de aynı şekilde. Veya siz sıfır veya ikinci el hangi kartları önerirsiniz ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
3080 ti

Arkadaşlar pc upgrade etme arefesindeyim ve çok arada kaldım 5060 alacaktım ama 3080ti önerdi bir arkadaşım. Sizce ikinci elden temiz 3080ti bulup r5 5600 ile şimdilik kullanmalı mıyım ?ilerde ddr5 yapacağım sistemi. Yoksa 5060 alıp güncel dlss ve fg teknolojilerine falan geçiş yapmam daha mı iyi olur ? Şu an rx580 var ve yetmiyor artık Cs de falan sunuculara girince feci patlıyor fivem de aynı şekilde. Veya siz sıfır veya ikinci el hangi kartları önerirsiniz ?
tabii 0 alacaksan ben 5060 alırdım düzgününü bulabilirsen 3080ti tabikide daha mantıklı ama imkanısz gibi birsey millet 3080ti der sorun cıkarsa kendileri ugrasmıyacakları icin

Peki monitörü de 2k ya yükseltsem 3080ti ile 5600 2k da rahat oynar mıyım darboğaz vs yapar mı ?
Tam bilgim yok ama eger mumkun olursa ilerde 5800x3d yap islemciyi. 2k da belki olabilir ama internette olmaz yazdi bir yerde buyuk olarak.

tabii 0 alacaksan ben 5060 alırdım düzgününü bulabilirsen 3080ti tabikide daha mantıklı ama imkanısz gibi birsey millet 3080ti der sorun cıkarsa kendileri ugrasmıyacakları icin
Sıfır alabiliyorum da 8gb vram yetmiyor yeni nesil oyunlara yazmışlar biraz kart hakkında forumda bir şeyler okudum da emin olamadım ya onun için açtım aslında bu konuyu bir de dlss ve fg görüntü kalitesini etkiliyormuş ben hiç kullanmadım bilmiyorum çok etkisi olup olmayacağını görüntüye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten temiz de nasıl bulabilirim bilmiyorum yoksa çok iyi kart testleri falan efsane ama işte temiz düzgün bir şey almak istiyorum bilemedim yaa

Sıfır alabiliyorum da 8gb vram yetmiyor yeni nesil oyunlara yazmışlar biraz kart hakkında forumda bir şeyler okudum da emin olamadım ya onun için açtım aslında bu konuyu bir de dlss ve fg görüntü kalitesini etkiliyormuş ben hiç kullanmadım bilmiyorum çok etkisi olup olmayacağını görüntüye
dlss acıp acmamak sana kalmıs etkiliyorsada iyi yonde etkliyor uygun fiyatttan bulursan 8gb hayli hayli yeter valo cs icin(suanlık her oyuna 1080p yeterde) gelecege yatırım acısından 16gb diyorlar butcen yetmessede iyi bi kampanyadan 8gb alıp gecebilirsin

3000 serisi yorulmuş bir kart alırken ince eleyip sık dokumak lazım. 5060 konusunda en yüksek ayarlarda 1080p de oynarsın en kötü ayar kısarsın ilerde .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,912
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri