Çözüldü✓ Anakartı Değiştirdim Ekran Gelmiyor

Reaksiyon skoru
11
Asus 850 anakarttan auros 870e anakarta geçtim kabloları bağladım fakat ekran gelmiyor.

Ekler

• IMG_5327.webp
    IMG_5327.webp
    749 KB · Hit: 26
  • 123BA2A4-E8CF-4149-B7F5-F2D812399EE5.webp
    123BA2A4-E8CF-4149-B7F5-F2D812399EE5.webp
    557.9 KB · Hit: 26
  • B10AA5FD-2422-4B8F-9E18-67A809E4B61A.webp
    B10AA5FD-2422-4B8F-9E18-67A809E4B61A.webp
    535.3 KB · Hit: 26
Çift ram işe ramlerin yerini değiş açılır

Daha önceden geliyormuydu yoksa yeni monte ettin ve gelmiyor mu

Drm ışığı yanıyorsa tabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen dram yanıyor ramlerin yerini değiş %90 açılır

Başıma geldi çünkü

Burdaki rgb takamadım eski anakarta beyaz girişti Burdaki girişe girmiyor anlamadım ama bunla alakalı değildir diye düşünüyorum

Ekler

• image.webp
    image.webp
    973.8 KB · Hit: 20
Drm ışığı yanıyorsa tabi

Aynen dram yanıyor ramlerin yerini değiş %90 açılır

Başıma geldi çünkü
Yaptım malesef yine gelmedi

Şuan tek ram taktım yine açılmadı

Ekler

• image.webp
    image.webp
    793 KB · Hit: 14
Son düzenleme:
Yaptım malesef yine gelmedi
Allah Allah bütün güç girişlerini kontrol ettin mi hocam dram Ram ile alakalı bir durum 4 kanal var sanırım bir de ramleri tek tek dene her bir kanal da biliyorum uğraştırıcı ama başka çaremiz pek yok gibi

Allah Allah bütün güç girişlerini kontrol ettin mi hocam dram Ram ile alakalı bir durum 4 kanal var sanırım bir de ramleri tek tek dene her bir kanal da biliyorum uğraştırıcı ama başka çaremiz pek yok gibi
Diğer bilgisayarımda olan ddr5 taktım şuan ve açıldı. Ama ramlar arızalı değil eminim yeniler çünkü uyumsuzmu acaba bunları nasıl bağlarım

Diğer bilgisayarımda olan ddr5 taktım şuan ve açıldı. Ama ramlar arızalı değil eminim yeniler çünkü uyumsuzmu acaba bunları nasıl bağlarım
açıldıysa şuan uyumsuzluk filan değil sistem kendini tanıyor ekran gelmemesi normal

Eski ramleri taktım biraz durdum açıldı şuan teşekkür ederim herkese. Tek bir sorunum kaldı bu rgb kablosunu nasıl takacağım. Eski anakartta add gen diye yazan beyaz soketti iyi oturuyordu. Burdaki argb girişine oturmuyor.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    818.5 KB · Hit: 13
Eski ramleri taktım biraz durdum açıldı şuan teşekkür ederim herkese. Tek bir sorunum kaldı bu rgb kablosunu nasıl takacağım. Eski anakartta add gen diye yazan beyaz soketti iyi oturuyordu. Burdaki argb girişine oturmuyor.
3 pin orası işte hocam elini korkak alıştırma bas biraz kırmadan

bios güncelle sonra tekrar dene a1 b1 köprüsü dene sonra olmazsa a2 b2 köprüsünü dene

uyumluluk sorunu varsa o bios güncelleme ile gidebilir

Geri