❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Buds2 Kablosuz Kulaklık Beyaz 1997 TL

alınır mı? kablolu iem kulaklık kullanıyorum kablosuz kulaklığım yok bisiklete binerken kullanmak için kablosuz kulaklık almak istiyorum

Ben 2 sene önce alıp iade etmiştim gürültü engellemesi çok kötüydü.

Pro olsaydı alırdım da cmf buds 2 plus daha iyi

5 senedir kullanıyorum, Buds 3 Pro alıp iade ettim 2 ile devam ediyorum çok ama çok memnunum. S serisi telefon kullananlarda 24 Bit ses açılıyor öyle daha da mükemmel oluyor

5 senedir kullanıyorum. 1 sefer suya düştü teki ve bir sefer de kutusuyla beraber çamaşır makinseinde yıkandı, farkında olmadığımdan 2 gün bekledi çantanın içinde ıslak halde. Bozulmasını bekliyordum ancak çıkarıp kulaklık teklerini yüzeysel kuruttum ve kutusunu söküp kuruttum. Şu an halen ilk günkü gibi çalışıyor. Samsung su geçirmezlik listelememesine rağmen böyle bir ürün yapmış oldukça başarılı, saygımı kazandı. Ses kalitesi de gayet güzel, ANC dışı tatmin edici.

Son düzenleme:
5 senedir kullanıyorum. 1 sefer suya düştü teki ve bir sefer de kutusuyla beraber çamaşır makinseinde yıkandı, farkında olmadığımdan 2 gün bekledi çantanın içinde ıslak halde. Bozulmasını bekliyordum ancak çıkarıp kulaklık teklerini yüzeysel kuruttum ve kutusunu söküp kuruttum. Şu an halen ilk günkü gibi çalışıyor. Samsung su geçirmezlik listelememesine rağmen böyle bir ürün yapmış olsukça başarılı, saygımı kazandı. Ses kalitesi de gayet güzel, ANC dışı tatmin edici.
tank üretmiş firma sonuç olarak onların beklediği sertifika MIL-STD-810H , buda askeri sınıf ve geçemedi ondan koymamışlardır

Geri