Ilk Araba Olarak Ne Alayım

growtopia

80+
Reaksiyon skoru
23
merhaba 18e girdiğim gibi ehliyetimi alıp bi araba almak istiyorum paramı biriktirip 150 200 bin bütçem var arkadaşlarımdan biri şahin biri tempra biri uno yada saxo diyor tempra gözüme çok güzel geldi ama kronik hataları var diyolar birde tamiri zormuş ustasını bulmak felan şahin var aklımda ama oda pek güven vermiyor onun dışında çok hoşuma gidiyor şahin biri diyor ortadan ikiye ayrılır diğeri diyor en ufak kazada paramparça olur bilemedim ne yapayım birde daha önceden hiç araba sürmedim malum ailede arabası olan kimse olmadığından

kafan rahat etsin diyorsan temiz bir doğan slx alabilirsin o paralara ama temiz olmalı gerçekten tofaşçı bir kaç arkadaşını al ve git doğan al

Fiat marea liberty 1.6 lpg benzin

Fiat marea liberty 1.6 lpg benzin

5 yıl kullandım asla tavsiye etmem. Mareanın parça üretimi durdu ve piyasada çok çok az var. Gaz kelebeği ateşleme bobini kroniktir. 14 jant kalın yanaklara rağmen konfor sıfır. Ben pandemiden itibaren kullanan görmemeye başladım. Hatta trafiğe 100 kere çıktıysam 95 inde net görmeden eve dönmüşümdür

Ben palio öneririm. Küçük hatchback arabayla başla park sorunuda yaşamazsın. Ayrıca 2000 lerin fiat grubuna bakamayacak usta yoktur parçası dünya kadardır basit arabalar. Albeada olabilir

Japonda olabilir ama 100-200 e japon ne var hiç bilmiyorum. Efsane kasa 93 corollalar falan belki?

Tofaşın direksiyonuyla uğraşılmaz

5 yıl kullandım asla tavsiye etmem. Mareanın parça üretimi durdu ve piyasada çok çok az var. Gaz kelebeği ateşleme bobini kroniktir. 14 jant kalın yanaklara rağmen konfor sıfır. Ben pandemiden itibaren kullanan görmemeye başladım. Hatta trafiğe 100 kere çıktıysam 95 inde net görmeden eve dönmüşümdür

Ben palio öneririm. Küçük hatchback arabayla başla park sorunuda yaşamazsın. Ayrıca 2000 lerin fiat grubuna bakamayacak usta yoktur parçası dünya kadardır basit arabalar. Albeada olabilir

Japonda olabilir ama 100-200 e japon ne var hiç bilmiyorum. Efsane kasa 93 corollalar falan belki?

albea güzel duruyor kilometresi çok önemli mi anlamıyorumda kilometresi 300 bindeki araba alınır mı 250 bine minimum o kadar var

Bi ark var sıkıntısız kullanıyor ondan tavsiye ettim. Palio 1.4 lpg benzin iyidir. Palio 1.3 multijet sağlam motor olsa bile yaşından dolayı pek tavsiye etmem arızası ağırdır

yaz geldi bence ailenle konuşup onlarda destek çıkıp klimalı bi araç almalisin dostum

mazda 3.23 bakabilirsin. Şahsen mondeo mk2 ye yönelirim , dolu dolu araba. 2.0 ghia temiz bul yapış. Ustan varsa konuş ama öncesinde anlıyor mu sor. 2.0 atmosferic zetec motoru iyidir dayanıklıdır 130bg ile performansı yerindedir ama yakar , lpg ile kullanılabilir. hız sabitleme , kadife koltuk, elektrikli sürücü koltuğu , yol bilgisayarı , klima mis gibi araç. Hangi şehirdesin ? küçük bir şehirdeysen parça ve satış biraz zorlayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri