Ilk Araba Olarak Ne Alayım

merhaba 18e girdiğim gibi ehliyetimi alıp bi araba almak istiyorum paramı biriktirip 150 200 bin bütçem var arkadaşlarımdan biri şahin biri tempra biri uno yada saxo diyor tempra gözüme çok güzel geldi ama kronik hataları var diyolar birde tamiri zormuş ustasını bulmak felan şahin var aklımda ama oda pek güven vermiyor onun dışında çok hoşuma gidiyor şahin biri diyor ortadan ikiye ayrılır diğeri diyor en ufak kazada paramparça olur bilemedim ne yapayım birde daha önceden hiç araba sürmedim malum ailede arabası olan kimse olmadığından
Fazla paran yoksa Renault dan şaşma

herkes farklı bişey diyor çok arada kaldım

sarı siteye gireceksin dizel ve benzinli tüm araçları seçeceksin sadece yaşadığın şehri seçip tüm seçeneklere bakacaksın fiyat performans ve senin hoşuna giden tüm arabaları değerlendireceksin

lada vega hidrolik direksiyonlu bul ama. yakıtı ekonomiktir, basınca gider üzmez. Parçası ucuz tamir basit. Bende station vagon olanı var gçeen sanzuman indi, 2.vites dislisi degisti. Baskı balata ve debriyaj bilyesi değişti. 30k civarı tuttu :D

Fiat Uno 70 SX. Her yere sığar. Park ederken bu önemli. Donanımı da yeterli. Temizini bulabilirsen tabi.

alıyosun bitane 1.3 dizel palio van arıza yapsa bile bakkalda malzemesini bulursun. Tek sıkıntısı yılda 1 vizesi var

Adama mondeo falan tavsiye edenler olmuş 2.0 yok artık. İlk arabasında gemi gibi araba iyi giden araba verilir mi sonra perte çıkarsın siz delikanlılığınıza güvenip böyle gaza gelmeyin 😃1.6 atmosferik tüplü arabayla ilk zamanlarımda altımda ferrari varmış gibi makaslar süratler yaptım. Arabanın 0-100 ü 15-16 saniye düşün. O bile bana hızlı geliyodu. en sonunda kazayı yaptım.

ilk araba her zaman naif ve sakin olmalı ki zararı ve heves atamama ihtimali minimum olsun. Hocam ben palio albea diyorum ama benzinli tüplü olacak sağlam bi ekspertiz görmeli

Düşük kmli zaten bulamazsınız. Ama bu arabaların atmosferik motorları yani nasıl diyim ne yaparsanız yapın bi şekilde gidiyor öyle yolda bıraktı hararet yaptı patladı gitti gibi alman arabaları gibi narin değil

Son düzenleme:
Adama mondeo falan tavsiye edenler olmuş 2.0 yok artık. İlk arabasında gemi gibi araba iyi giden araba verilir mi sonra perte çıkarsın siz delikanlılığınıza güvenip böyle gaza gelmeyin 😃1.6 atmosferik tüplü arabayla ilk zamanlarımda altımda ferrari varmış gibi makaslar süratler yaptım. Arabanın 0-100 ü 15-16 saniye düşün. O bile bana hızlı geliyodu. en sonunda kazayı yaptım.

ilk araba her zaman naif ve sakin olmalı ki zararı ve heves atamama ihtimali minimum olsun. Hocam ben palio albea diyorum ama benzinli tüplü olacak sağlam bi ekspertiz görmeli

Düşük kmli zaten bulamazsınız. Ama bu arabaların atmosferik motorları yani nasıl diyim ne yaparsanız yapın bi şekilde gidiyor öyle yolda bıraktı hararet yaptı patladı gitti gibi alman arabaları gibi narin değil
çok teşekkürler iki arabada çok güzel duruyor bu fiyata göre youtubedan incelemelerine felan baktım acayip iyi duruyor

merhaba 18e girdiğim gibi ehliyetimi alıp bi araba almak istiyorum paramı biriktirip 150 200 bin bütçem var arkadaşlarımdan biri şahin biri tempra biri uno yada saxo diyor tempra gözüme çok güzel geldi ama kronik hataları var diyolar birde tamiri zormuş ustasını bulmak felan şahin var aklımda ama oda pek güven vermiyor onun dışında çok hoşuma gidiyor şahin biri diyor ortadan ikiye ayrılır diğeri diyor en ufak kazada paramparça olur bilemedim ne yapayım birde daha önceden hiç araba sürmedim malum ailede arabası olan kimse olmadığından
doğan şahin al en azından parçası bol ustası bol daha ucuz bir şekilde sorunları halledilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimde ilk arabam olucak, yıl sonunda almayı planlıyorum. Toyota ve Honda dışında sorunsuz masrafsız bir araç dışında almamayı düşünüyorum. ( BU KARARIM NET VE KESKİN )
bütçe nedir

Corolla Efsane kasa 1.3 motorluları 200 gibi bulabilme imkanın var yokuşta performansı nasıl bilmiyorum biraz söylentiler var aracı hiç deneme fırsatım olmadı fakat japon sonuç olarak tipi falanda güzel- https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-binde-corolla-uygun-fiyattt-1319710972/detay Umarım istediğin içine sinen bir araba bulursun ama dikkat et acele etmeden elinden geldiğince temiz bir araç almaya dikkat et

Geri