🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

İa
Neden boykottu?
İade yok acmasanda kutuyu bir tomar bahane ediyor ürüne giyilebilir kulaklık gibi muamele yapıyor sorun varsa eziyetli garanti leş fiyatlar normalden pahalı.
Telefon yok ulaşamıyorsun Duman la mesajlasir gibi mesajlasiyorsun onlar nederse o.
Paranla rezilsin nedense hiç kötü yorum yok sitede satılan bütün ürünler kusursuz muazzam.

Hatalı üretim gönderip ambalaj açınca kullanıcı hatalı deme garantili

Ürünün yorumlarına bak ne çabuk elinize ulaştı yaw maşallah bu Wraith'e xd

Wreith Boykot almıyorum.
Kulaklık için pad alicamtim gittim başka marka aldım sırf burdan almamak icin
Wraith boykot kullanıcı dostu bir satıcı değil adana burması gibi itelemeyi severler dikkat beyler 2 yıl garantisi boş bence sırf bu yüzden
Vallahi öyle ben de bundan almamak için başka yerden 200 lira fazla verip aldım ama çok başarılılar çok imreniyorum heriflere. Şu berbat müşteri ilişkileriyle ve 0 Ar-Ge ile gözümüzün önünde 1-2 senede böyle devasa bir firma kurdular sektörün game changeri oldu herifler helal olsun

Son düzenleme:
Vallahi öyle ben de bundan almamak için başka yerden 200 lira fazla verip aldım ama çok başarılılar çok imreniyorum heriflere. Şu berbat müşteri ilişkileriyle ve 0 Ar-Ge ile gözümüzün önünde 1-2 senede böyle devasa bir firma kurdular sektörün game changeri oldu herifler helal olsun
Çocukların paralarıyla büyüyorlar o çocuklar büyüsün bu firma iflas eder ayrıca değerlendirme yapmak için satın almış olman yeterli sanırım hatta satın almamış olsan bile değerlendirme yapabiliyorsun ama kabul ederler mi bilmiyorum

Benim aradığım mouse eşim içim aldım pembe renkli atk9 plus bi tek bu sitete vardı mecburen aldım bir sorun olucağını sanmıyorum .

valla şu an atk aldık deniyoruz bakalım, malzeme kalitesi iyi değildi. muhtemelen bunun da farkı yoktur hepsi çin malı sonuçta

Benim aradığım mouse eşim içim aldım pembe renkli atk9 plus bi tek bu sitete vardı mecburen aldım bir sorun olucağını sanmıyorum .
Hacım hayırlı olsun, güle güle kullansın eşiniz. Bizim firmayla ya da oradan alışveriş yapanlarla kişisel bir derdimiz yok. Sadece zamanında o firmadan ürün alıp mağdur olan çok fazla kişiye denk geldik. İnternetteki kullanıcı yorumlarını ve yaşanan tecrübeleri okuyunca da firmanın satış sonrası süreçlerde müşterinin yanında duran bir izlenim vermediğini düşünüyoruz. O yüzden almayı düşünen arkadaşlara sadece iki kez düşünmelerini tavsiye ediyoruz. Mesela bugün aldığın mouse'un orta tuşu birkaç ay sonra sorun çıkarsa ya da herhangi bir tuşu çalışmamaya başlarsa, garanti için gönderdiğinde kullanıcı hatası denilerek geri gönderilme ihtimali var. Böyle bir durumda ürün elinde kalabilir. Bizim anlatmaya çalıştığımız konu bu. Sonuçta kimse geleceği göremez ama müşteriye güven veren, sorun yaşandığında nasıl bir tavır sergileyeceği belli olan firmalar var. Bu firma konusunda insanların çekinmesinin sebebi de biraz bu belirsizlik. Mesela üstte paylaşmış arkadaşın biri, paketi açılmış ürünü iade almamak ne demek? Sen kimsin? Türkiye'nin yasalarına göre koşulsuz ve şartsız 14 gün içerisinde aldığın ürünü iade edebilirsin. Adamlar açık açık koşul koyuyor. Paketi açtın, ürün çalışmıyor. Geri yolladığında adamlar iadeyi kabul etmiyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi?

ayrıca değerlendirme yapmak için satın almış olman yeterli sanırım hatta satın almamış olsan bile değerlendirme yapabiliyorsun ama kabul ederler mi bilmiyorum
Evet işte yorumlar fake uyuz oluyorum böyle firmalardan alışveriş yapmıyorum elimden geldiğince. Proteinocean var o da böyle 5 yıldız verirsen indirim kodu veriyor o yüzden herkes yağdırıyor 5 yıldızı :D Hatta bazıları 4-5 den az verirsen kaldırıyor yorumu xd
Çocukların paralarıyla büyüyorlar o çocuklar büyüsün bu firma iflas eder
Evet çocukların ve bizim gibi forumlarda takılıp araştırma etme huyu olmayan insanların. Bir de bu sitedeki çoğu ürünü TR'de başka yerden bulamıyorsun maalesef. Yalnız katılmıyorum o çocuklar büyüse yeni çocuklara satarlar yani Riot oyunları gibi o firmanın ürünlerinin de her daim tepede kalma sebebi yeni oyuncu çekmeyi en iyi yapan firma olması.

Hacım hayırlı olsun, güle güle kullansın eşiniz. Bizim firmayla ya da oradan alışveriş yapanlarla kişisel bir derdimiz yok. Sadece zamanında o firmadan ürün alıp mağdur olan çok fazla kişiye denk geldik. İnternetteki kullanıcı yorumlarını ve yaşanan tecrübeleri okuyunca da firmanın satış sonrası süreçlerde müşterinin yanında duran bir izlenim vermediğini düşünüyoruz. O yüzden almayı düşünen arkadaşlara sadece iki kez düşünmelerini tavsiye ediyoruz. Mesela bugün aldığın mouse'un orta tuşu birkaç ay sonra sorun çıkarsa ya da herhangi bir tuşu çalışmamaya başlarsa, garanti için gönderdiğinde kullanıcı hatası denilerek geri gönderilme ihtimali var. Böyle bir durumda ürün elinde kalabilir. Bizim anlatmaya çalıştığımız konu bu. Sonuçta kimse geleceği göremez ama müşteriye güven veren, sorun yaşandığında nasıl bir tavır sergileyeceği belli olan firmalar var. Bu firma konusunda insanların çekinmesinin sebebi de biraz bu belirsizlik. Mesela üstte paylaşmış arkadaşın biri, paketi açılmış ürünü iade almamak ne demek? Sen kimsin? Türkiye'nin yasalarına göre koşulsuz ve şartsız 14 gün içerisinde aldığın ürünü iade edebilirsin. Adamlar açık açık koşul koyuyor. Paketi açtın, ürün çalışmıyor. Geri yolladığında adamlar iadeyi kabul etmiyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi?
Anladım hocam teşekkür ederim ben iade etmekle uğraşmam genelde ürünleri kendim tamir edebilirsem ederim edemessem rafa kalkar illa bi paraçsı bir işe yarıyor bir diğer konuda bende burdan alışveriş yapmak istemiyordum dediğim gibi pembe olan bir tek burada var mille sönür öbür sitelerde satankarda pro giyatına satıyor ondan burdan aldım. Am bu siteyi komple bi şikayet etmek lazım iade kolşulları için .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,067
Üyeler
196,884
Son üye
WruzZ
Geri