tray işlemci = attığın görseldeki işlemciArkadaşlar Dfs bilgisayardan az önce işlemcim geldi işlemcimi bu kutuya koyup yollamışlar bir sıkıntı olmaz demi
Hocam kutu yerine bunu plastik bir aparatın içine koyup göndermiyorlar mıydı ben ryzen 5 7500f işlemci almıştım plastik bir aparatın içinde geliyordu da ondan sordumTray işlemci aldıysanız doğru şekilde gelmiş sorunu anlayamadım buradaki
Satıcıdan satıcıya değişir. Belki ellerinde kalmamıştır.Hocam kutu yerine bunu plastik bir aparatın içine koyup göndermiyorlar mıydı ben ryzen 5 7500f işlemci almıştım plastik bir aparatın içinde geliyordu da ondan sordum
Dua et yüzük kutusundada gelebilirdi kalpli kalpliArkadaşlar Dfs bilgisayardan az önce işlemcim geldi işlemcimi bu kutuya koyup yollamışlar bir sıkıntı olmaz demi
Hocam zaten altın kutusu gibi bir şeye koyup göndermişlerDua et yüzük kutusundada gelebilirdi kalpli kalpli
Normal aga aynı satıcıdan ben de aldım pzt geldi elime aynı bu kutuda gönderdiler Tray almışsınArkadaşlar Dfs bilgisayardan az önce işlemcim geldi işlemcimi bu kutuya koyup yollamışlar bir sıkıntı olmaz demi
Hocam üstünde ne yazması gerek bunun sahte işlemci olayları varmış galiba amaNormal aga aynı satıcıdan ben de aldım pzt geldi elime aynı bu kutuda gönderdiler Tray almışsın
Bak adamlar özenmiş işte plastiğe koyupta gönderebilirmişHocam zaten altın kutusu gibi bir şeye koyup göndermişler![]()
DFS ürünleri orjinalİşlemcinin üstünde böyle yazılar var heralde sahte olma imkanı yok