Çözüldü✓ Bu Sistem Alinir mi Fiyat Olarak Nasıl

Ramlari viper CL30 6000MHZ ile değiştirdim fiyat olarak da 23 e denk geldi. Ssd kingston kalitesini göz ardı edemedim ondan seçtim teşekkür ederim 😄
kötü bir ssd olsa önermezdim, kc3000 ile aynı düzeyde :) sen bilirsin tabii ki içine sinmediyse

Teşekkürler kolaylık olsun diye yaptım tek görsel de parçaların gözükmesi için
Ramlerin absürt pahalı hocam. Ayrıca 6000 Mhz CL30 falan da değil bu kadar parayı sırf beyaz diye vermen çok mantıklı değil. Biraz bekle derim ram için veya nakit paran varsa sarı siteden kapalı kutu bakabilirsin.
SSD için şu üçünden birini seçin KC3000 seçmişsiniz çok iyi bir ssd bu kısımda problem yok ama fiyatı niyeyse 9200 lira çok pahalı.
Bu atacağım ssd de KC3000 ile birebir aynı
- https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJKXXW9X?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
Diğer mevzu anakart bence o anakart kesinlikle ve kesinlikle 10k lık bir anakart değil max ederi 7 bilemedin 8 dir sırf beyaz diye 10k vermeyin bence onun için. Ya indirim bekleyin ya da sapphire ön yargınız yoksa linkteki modeli alın.
- https://www.hepsiburada.com/sapphir...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.53.3
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sorunsuz uzun yıllar kullanayım istiyorsan hava soğutma tercih ederdim şahsen hem daha sessiz oluyorlar. Ama beyaz bir sistem topladığın için görsellikte ön planda olacağı için sıvı soğutma kalsa daha iyi olabilir.

kötü bir ssd olsa önermezdim, kc3000 ile aynı düzeyde :) sen bilirsin tabii ki içine sinmediyse
Sizin söylediğiniz ssd ye bakıyorum hala dram varsa onu alacağım biraz araştırdım. Ama dram var diye sadece 1 yerde yazıyor diğerlerinde yok yazıyor siz dram olup olmadığını biliyor musunuz

Sizin söylediğiniz ssd ye bakıyorum hala dram varsa onu alacağım biraz araştırdım. Ama dram var diye sadece 1 yerde yazıyor diğerlerinde yok yazıyor siz dram olup olmadığını biliyor musunuz
dram var ve her şey dram değil, diğer özellikleri de iyi

Arkadaşlar güncel ve görüntüsü güzel bir sistem kurmaya çalıştım parça olarak farklı sitelerden aldım görseldeki sistem bu fiyatlar eder mi Alıntıyı görüntüle
beyaz şartınız olmayacaksa 133'e monitör dahil etmezsek 9800x3D 5080 sistem dizmiştim karışık olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,916
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri