Cs2'de Haksız Vac Banı Aldım. Ne Yapabiliriz?

Zorexe

80+
Reaksiyon skoru
47
CS'de arkadaşlarla oyun oynuyorduk. Rakip takıma bir hileci geldi. Tüm takım olarak rakipteki hileciyi raporladık. 2-3 dakika sonra bizim takımdaki herkes ban yedi. Bir arkadaşım 7 gün, biri 3 gün, ben ise 20 saatlik ban yedim. Bu konuda bir şey yapılabilir mi?"

CS'de arkadaşlarla oyun oynuyorduk. Rakip takıma bir hileci geldi. Tüm takım olarak rakipteki hileciyi raporladık. 2-3 dakika sonra bizim takımdaki herkes ban yedi. Bir arkadaşım 7 gün, biri 3 gün, ben ise 20 saatlik ban yedim. Bu konuda bir şey yapılabilir mi?"
steam desteğe yazın hocam faydası olabilir

Karşı tarafın hile olduğu anlaşılmışsa bekletmek amacıyla geçici ban atabiliyorlar fakat niye 7 gün ben de bilmiyorum. Genelde 20 saat falan olurdu o.

Dostum hile takımında tespit edilen kişi senin arkadaşlarından biri yani aldığın ban geçici 20 saatlik bir ban vac de değil

7 14 30 60 90 diye gider bu olay haberin olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yani ya safsın yada tavuk silkiyorsun 😃😃

arkadaslar ben arkadasla 2 kisiydik tum takim yemis beraber girmediklerimizde yemis😁

Vac değil bu geçici bir ban dostum. Lobi girdiysen öyle oluyor. 7 gün ban yiyen arkadaşın 3. defa hileyle lobi girmekten ban yiyişi demek oluyor. Tesadüf olduğunu sanmıyorum.

Vac değil bu geçici bir ban dostum. Lobi girdiysen öyle oluyor. 7 gün ban yiyen arkadaşın 3. defa hileyle lobi girmekten ban yiyişi demek oluyor. Tesadüf olduğunu sanmıyorum.
o zaman beraber girdigim arkadasimmi hile yaoti diyorsun ama rakiptede hile vardi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,938
Üyeler
196,859
Son üye
utku7
Geri