Yardım Yeni Hazır Sistemde Mavi Ekran ve Bıos SSD Görmeme Sorunu.

hydro52

80+
Reaksiyon skoru
1
Yaklaşık 3 hafta önce hazır kasa PC aldım. Aldığımdan beri arada durduk yere donuyor, mavi ekran veriyor ve ardından BIOS ekranına atıyordu. BIOS ekranında SSD "Empty" olarak gözüküyor.
Bu aralar sürekli olmaya başladı.
Şu anda elimde flash bellek olmadığından BIOS update henüz yapamadım. Sorun ne olabilir?

Anakart: COLORFUL BATTLE-AX B850M-GHA WIFI V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart
SSD: MSI Spatium M450 500GB V1 3600/2000MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk

(Kendim BIOS'a girdiğimde falan SSD gözüküyor.)
(CrystalDiskInfo SSD sağlığı %100)
(Windows SSD'yi görüyor)
(Kasa kurulu olarak geldi, pek ellemedim.)

İncehesap sistemine benziyor. İnce hesap montaj konusunda beğendiğim bir firma değil. Çevreme önerilerde bulunuyorum oradan biliyorum. Önce onlarla görüş ama bence ssd çıkar tak yaparsan sorunun çözülecekmiş gibi geldi.

Evet, sistemi İncehesap'tan aldım. SSD'yi çıkarıp takmayı düşündüm ama anakartta SSD soğutucusu bulunuyor. Yani SSD'nin üstü tamamen kapalı ve nasıl açacağımı bilmiyorum. İnternette de videosunu bulamadım, elimde kalmasını istemiyorum. Donanım konusunda pek bilgili değilim, bu yüzden SSD'yi nasıl çıkartacağımı bilemiyorum.

Son düzenleme:
Evet, sistemi İncehesap'tan aldım. SSD'yi çıkarıp takmayı düşündüm ama anakartta SSD soğutucusu bulunuyor. Yani SSD'nin üstü tamamen kapalı ve nasıl açacağımı bilmiyorum. İnternette de videosunu bulamadım, elimde kalmasını istemiyorum. Donanım konusunda pek bilgili değilim, bu yüzden SSD'yi nasıl çıkartacağımı bilemiyorum.
garantiye gönder hiç uğraşma bence

alıntılamazsan yazdığını göremez cevap verdiğin kişi.
konum neresi? Görüntülü araşarak yapmak ister misin? Bir de önce onlarla görüşmeyi denedin mi?

Geri