Alihanyilmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,685
Durumu olmayan üç taş oynasın.Durumu olmayanlar karnına taş mı bağlasın
Durumu olmayan üç taş oynasın.Durumu olmayanlar karnına taş mı bağlasın
O zaman parası olmayanlar için de Banka soymak mübah olsun.yapma kardeşim günah ama durumu olmayanlar içinde bir seçenek
o da doğruO zaman parası olmayanlar için de Banka soymak mübah olsun.
Bankayı soyunca herkes görüyor ama evde crack oyun indirince kim görüyorO zaman parası olmayanlar için de Banka soymak mübah olsun.
Bence değil çok fazla söylenen bir söz ve evet bunu bende kullanacağım oyuna para vermek bizi oyunun sahibi yapmıyorsa oyunu nasıl indirirsen indir hırsızda sayılmazsın. Steamden indireceğin bir oyunu crack indirince maddi açıdan güzel bir kazancın olur. Ayrıca zaten bu fiyatlandırmalar karşısında yaplabilecek bişeyde kalmıyor zaten .DKorsan oyun oynamak hırsızlık mıdır
yozgatlı Mehmet’in çaldığı milkanın parası gariban çalışandan çıkıyor doğrudan büyük firmalara batıyorsa bunun ucu “çalmanın “ da etik olup olmadığı tartışılırHala aynı şeyleri tartışıyoruz.
Firma özel fiyatlandırma yapmak zorunda değil.
Hiçbir firma yapıyor mu oyunlar hariç?
Belki Samsung.
Apple hatta üstten hesaplıyor kuru genelde.
Oyun firması oyunu yaparken dolar harcıyor.
Her firma dolar harcıyor değil mi?
Almanya'da 1 Euro olan Milka burada da 50-60₺.
O zaman Yozgatlı Mehmette Milka zaten koca şirket özel fiyatta uygulamamis diye bundan sonra her markete gittiğinde çalsın.
Ne de olsa koskoca firma. Ona batar mi Yozgatlı Mehmet'in çaldığı çikolatalar.
İnsan nefsi tehlikelidir tabi ya sadece garibana gelince nefis, vicdan edebiyatı yapıyorsunuzDoğru tektir, eğilip bükülmez. İnsanın nefsi tehlikelidir, sen gidipte bir şeylerdeki kusuru en ufak ayrıntısına kadar ararsan, dolandırıcılığada kılıf bulursun. Hırsızlığada kılıf bulursun. Aklına gelen her suçada kılıf bulursun. İnsanın olduğu yerde zaten bir kusur vardır, insan kendinden mesuldur. Etik dersi verilmiyor, ama Türkçe dersi istersen birşeyler ayarlarız çünkü yazdığımı okumamışsın, okuduysan bile anlamamışsın. Yazdığımda hiçbir etik dersi yok. Tekrar okumanı tavsiye ederim.
Ooof bende de var be kaç ay önce aldım Satis'i hala oynayacağım. Arkadaş bitirdi oyunu beni bekliyor bense hala... Ah ah, o zamanlar 50₺ idi Factorio ama enflasyonun ile değersizleşse bile benim için büyük paraydı, cebime 50₺ bile geçmiyordu alamıyordum şimdi bende bıraktığı etkiyle hala oynuyorum.Tıpatıp aynı hikaye bende Satisfactory için geçerli. Öğrenciydim 50 tl para büyüktü veremiyordum döner 6 liraydı ordan düşünün. Sonra dayanamadım, çok güzel oyun yapmışlar parasını vermeliyim dedim. Sonra üstüne 1000 saat koydum. Hayatta en sevdiğim oyundur kendisi.
türkiyede çoğu insan bi oyuna 3 4k para veremiyokiDurumu olmayan üç taş oynasın.
Yani bu kadarmı olur üşengeçliğinden mesajları yarım yamalak 2 cümle okumışsun,üstüne hırsızlığa kılıf bulup meşrulaştırmışsın, bu yazdığından sonra 1000 tane şey yaz 1 tane kelimemi bile israf etmem sana, bunları sana yazarken bile sanki kamyon taşıdım hırsızlık yap sen boşver, bazı kişilere cevap vermek safi vakit israf etmek gibi geliyor, yani bu kadar sığ ve ilkel ticari mantık olamaz, ilkokula giden bir öğrenci çevirsem daha yüksek bir ticari mantığı oluryozgatlı Mehmet’in çaldığı milkanın parası gariban çalışandan çıkıyor doğrudan büyük firmalara batıyorsa bunun ucu “çalmanın “ da etik olup olmadığı tartışılır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnsan nefsi tehlikelidir tabi ya sadece garibana gelince nefis, vicdan edebiyatı yapıyorsunuz