Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,776
Yok Hocam Anladımda Phillps Neden Gitmesin O OrtamaBence tekrar okuyun, öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
Yok Hocam Anladımda Phillps Neden Gitmesin O OrtamaBence tekrar okuyun, öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.
Philips olan bir intirnet kafa hiç görmedim yazılı olmayan bir kural bu Asus aoc gigabyte rampage wievsonic başka olamazYok Hocam Anladımda Phillps Neden Gitmesin O Ortama![]()
Şahsen Ben GördümPhilips olan bir intirnet kafa hiç görmedim yazılı olmayan bir kural bu Asus aoc gigabyte rampage wievsonic başka olamaz
orası çakma internet kafedir, iş yapmaz.Şahsen Ben Gördüm
Samsung Kullananda Gördüm .
aynen öyle dayı bol kazançlarAllah utandırmasın hayırlı olsun, bol kazançlar
Rekabet yoksa güzel, az makinanın sıkıntısı şu 20 makina genelde 5'li masalar şeklinde olur 1 kişi ortadan böldüğü zaman gelen grup gider ama rekabet yoksa gözardı edilebilir en büyük sorunun bu iş sosyal hayatı öldürüyor, buna hazırlıklıysan gerisi hallolur, önündeki 20 seneyi 70-80 metre karede geçireceğini bil, psikolojini hazırla. Monitör konusuna gelirsek, güzel monitör seçmişsin. Ben olsam 24 yerine 27 tercih ederim.kendi çevrema var hocam bu konuda açıcağım yerde o konuda müşteri çekebilcek ve rekabetin olmadığı bi yer ilk etapta o kadar açıcam ayrıyetten yan gelirlerim olduğu için onun zararını bi süre göze alabilirim sadece biraz zaman birden önümü görmeden 40-50 bilgisayarla girmek bana daha sıkıntılı geliyor o yüzden şuan açıp önümü görür görmez geliştirmeleri yapıcam her işte risk var bunları görüp bunlara göre bir duruş almaya çalışıyorum