bir şey olacağından değil de, rahatsız ediyor duyarsanbenim ekran kartında bu tarz bi ses vardı bana bise olmaz demişti forumdakiler
bir şey olacağından değil de, rahatsız ediyor duyarsanbenim ekran kartında bu tarz bi ses vardı bana bise olmaz demişti forumdakiler
En berbat cw asıl asuslarda2 haftada 2 tane gaming trio 5070 iade ettim cw yüzünden, asus mu denesem
bence seri bazlı bu durum, 2 ben, 1 arkadaşım üçünde de varEn berbat cw asıl asuslarda
Valla bence bütün kartlarda var ben artık cwsiz kart aramayı bıraktım, yok diyenler de 60fps'de oynuyorlar büyük ihtimal ondan olmuyor. Ben 32" 4k 240hz monitörde oynuyorum, eğer fpsi 144'e sabitlersem duyulmuyor ama 200 fps üstünde duyuluyor.bence seri bazlı bu durum, 2 ben, 1 arkadaşım üçünde de var
sıfır cihazda mı oluyor2 haftada 2 tane gaming trio 5070 iade ettim cw yüzünden, asus mu denesem
Aynısını kullanıyorum cw yok2 haftada 2 tane gaming trio 5070 iade ettim cw yüzünden, asus mu denesem
evetsıfır cihazda mı oluyor
psu nedir? anakart?Aynısını kullanıyorum cw yok
Kartı kullanıp nasıl iade edebiliyorsun2 haftada 2 tane gaming trio 5070 iade ettim cw yüzünden, asus mu denesem
geçmiş olsun kanziiiiBen direkt çöktüm hocam kupona bakmadan teşekkür ederim
Noldu hocam herkes kötüledi yageçmiş olsun kanziiii
14 gün içinde geldiği gibi paketleyip göndererekKartı kullanıp nasıl iade edebiliyorsun
kazık çünküNoldu hocam herkes kötüledi ya![]()
Ben 9 taksit ile alabildiğim için aldımkazık çünkü