Öneri 15.000 TL Bütçede Am5 Atx Anakart Önerisi

Reaksiyon skoru
5
Yeni sistem toplayacam sıfırdan tek tek üst seviye güzel bir şey istiyorum yavaş yavaş toplayacam parçalarımı indirimleride takip ediyorum sizin öneriniz nedir bu bütçede hangi anakart alınmalı bir de sizce bir anakarta ne kadar verilmeli 15 çok mu

diğer bileşenlerin neler ?

Kurgusuz görünüyorsun bence ne yapacağını iyi düşün hedeflediğin şey nedir?
Sistem için tek kalemde 100k ödeyemiyorsan taksit kovalayacaksan gereksiz yatırım olur.Sonuçlarının ne olacağını kestirebiliyor musun?Haddimi aşmam bittiğine göre asıl sorulara gelelim.
Sistem hangi çözünürlükte kullanılacak? Ne için toplanacak? Görsellik ve kalite arayacak mısın?

taksit kovalamayacam parçaları tek tek alacam çalışıyorum ya her ay elime biraz para geliyor öyle almayı düşünüyorum 6 ay içinde 140 k bütçem var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sence beklemelimiyim tüm para elime geçince mi alayım yoksa yavaş yavaş alayım mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sistemi oyun ve yayın için kullanırım bu bütçede nasıl bir şey toplanır bilmiyorum

Son düzenleme:
B850 asus tuf plus wifi, asrock b850 riptide wifi veya msi tomahawk b850 max wifi

İmzamdaki anakart ara sıra 15 civarına düşüyor. En güzeli doğru indirimi bekleyip almak ben 17 den almıştım. B850 alacaksan eğer öneririrm

Geri