Bilip bilmeden ne kadar her şeye yorum yapıyorsunuz. Nasıl bir topluluksunuz. Tec..pat'ta burası da. Biri bir kuyuya taş atıyor peşine herkes başlıyor taşlamaya. Kulaklığın üstü niye plastikmiş, yok çatlarmış, kırılırmış.. Hayır kırılabilir tabi, tabi çatlayabilir. Philips, Logitech, Beats, Jbl, Anker, Sony kulaklık bozdum-kırdım şimdiye kadar ama onlarla ilgili hiç birinizden uyarı almadım şimdiye kadar. Neredeydiniz ? Uyarsaydınız almazdım. Yani pek tabi Wraith'in de bozulmasında da sakınca yok. Çıksın alanlar alsın, bozulsun, kırılsın ve sonrasında alacakları uyaralım. Bana gelip burada alıntı yapıp rollenin. Çünkü anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz. Corsair Hs 80 var 2-2.5 yıl oldu üstünde çizik yok. Tıpatıp aynı tasarım. Astro'lara, Pelta'lara, Corsair'lere yapamadığınız yorumu gelip bilmiş bilmiş bu markalara yapıyorsunuz. Aynı tasarım olduğu halde hem de. Hayatında James Donkey kullanmamış, Gamepower'a dokunmamış, Twisted Minds görmemiş adam sırf başka konuda yergi gördüğü için geliyor burada boşa kurşun atıyor.. Kardeş bak adam 5090 alıyor 150K verip. Bu forumun %85'i değil 150K, 75K ya sistem düzse der ki "Yarabbi şükür". Herkes sizinle aynı bütçede değil. Aynı ekonomide değil. B450m s2h ülkenin milli anakartıydı iki sene öcne, a4tech internet cafe faresi 10 sene önce... Sen 80K verip ekran kartı alıyorsun burada 28 alıp ev geçindiren adam var. 3070'e geçsem mi diye düşünen.. Bırakın çıksın kulaklık. Alan alsın iyi kötü yorum yapsın ona göre devam edelim. Bu her ürün için böyle. Bitmeyen kavgalar. 7 yıl önce kimseye AMD alanı aşağılayan tayfa şimdi X3D almayanı boomer görüyor. Mesaj sayınızı artırmak için markalara nefret kusma işini bırakın. Amazon'dan alışveriş yapıp patlayan, Hepsiburada, Vatan, daha iki gün önce vantilatör mevzusuna Mediamarkt'tan küskü yiyen onlarca, yüzlerce insan var. Ama "diliniz"!! Wraith'e carta curta kalkıyor.. Bak Amazon Depo konusunda adam diyor ki aldığım termosun üstü unla kaplı geldi diyor. Anakartın aynasını almış iade etmişler diyor. Samsung ssd üzerine başka modelin etiketini yapıştırıp iade etmişler diyor... Bu insana paket açınca iade imkanı sunarsan sana neler gelir bir bilsen.. Ütopyada yaşamayı bırakın..