10000tl Kasa Psu Öneri

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar kasa dizmeye başladım anakart (atx boyunda) işlemci aldım şimdide kasa ve psu alacağım siyah bir setup diziyorum önerceğiniz kasa akvaryum olursa sevinirim ve bunları almayı düşünüyorum değerlendirirseniz sevinirim. :)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FK5GHQ2N?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 kasa

psu

önerilere açığım max bütce bu daha düşük fiyatlı öneriniz varsa sevinirim.

Selamlar, parçaları almadan önce çok önemli bir detaya dikkat etmeni öneririm. Seçtiğin Lian Li O11 Dynamic Mini V2 kasası, eğer anakartın tam boy ATX ise, sadece SFX veya SFX-L formunda güç kaynaklarını destekler. Seçtiğin MSI MAG A750GL ise standart ATX boyutunda bir PSU olduğu için bu kasaya fiziksel olarak sığmayacaktır. Eğer anakartını değiştirmeyeceksen, ya bu PSU yerine bir SFX güç kaynağına bakmalı ya da kasanı ATX PSU destekleyen başka bir modelle (örneğin O11 Dynamic EVO serisi gibi) değiştirmelisin.

Selamlar, parçaları almadan önce çok önemli bir detaya dikkat etmeni öneririm. Seçtiğin Lian Li O11 Dynamic Mini V2 kasası, eğer anakartın tam boy ATX ise, sadece SFX veya SFX-L formunda güç kaynaklarını destekler. Seçtiğin MSI MAG A750GL ise standart ATX boyutunda bir PSU olduğu için bu kasaya fiziksel olarak sığmayacaktır. Eğer anakartını değiştirmeyeceksen, ya bu PSU yerine bir SFX güç kaynağına bakmalı ya da kasanı ATX PSU destekleyen başka bir modelle (örneğin O11 Dynamic EVO serisi gibi) değiştirmelisin.
Harbiden teşekkür ederim hocam hiç buna dikkat etmemiştim uyandığınız için teşekkürler

Merhabalar kasa dizmeye başladım anakart (atx boyunda) işlemci aldım şimdide kasa ve psu alacağım siyah bir setup diziyorum önerceğiniz kasa akvaryum olursa sevinirim ve bunları almayı düşünüyorum değerlendirirseniz sevinirim. :)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FK5GHQ2N?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1 kasa

psu

önerilere açığım max bütce bu daha düşük fiyatlı öneriniz varsa sevinirim.
Azerbaycan lımısın ?
Psu yu alacağın ekran kartı ve ileriye dönük almanı tavsiye ederim.

Bu kasa ve psu yu geçen alanlar olmuştu nende xl ı var gayet memnunum.

Azerbaycan lımısın ?
Psu yu alacağın ekran kartı ve ileriye dönük almanı tavsiye ederim.

Bu kasa ve psu yu geçen alanlar olmuştu nende xl ı var gayet memnunum.
evet Azerbaycanlıyım ama Türkiyede yaşıyorum. Öneriniz için teşekkürler ama tam olarak böyle bir kasa aramıyorum daha küçük komppakt bir kasa arıyorum öneriniz var mıdır. ekran kartı 6900xt yada 9070xt düşünüyorum.

Geri