Çözüldü✓ Bu Sistem Alınır mı? ?

3 4sene götürürse komple değiştirim sonra ddr5 olup olmaması çok önemli değil şimdilik

Anakart çok giriş seviyesi , evet şuanda bu sistemi alıp gayet güzel bir şekilde idaretenlik kullanabilirsiniz. Ancak ilerde ddr5 geçeceksen mantıksız olur
dediğim gibi ileride işlemci anakart ram filan değiştirim. 3sene filan götürürse ben okeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en ucuz bunu buldum vallaha işlemciden biraz kısmış olduk o yüzden
Anakart çok giriş seviyesi , evet şuanda bu sistemi alıp gayet güzel bir şekilde idaretenlik kullanabilirsiniz. Ancak ilerde ddr5 geçeceksen mantıksız olur

dediğim gibi ileride işlemci anakart ram filan değiştirim. 3sene filan götürürse ben okeyim.

en ucuz bunu buldum vallaha işlemciden biraz kısmış olduk o yüzden
Hocam fiyat çok gereksiz fazla. Ayrıca kıstım dediğin işlemci ddr4 ün en top işlemcilerinden birisi çok kısmış sayılmıyosun :D

bizim burdaki mağazalar öyle zaten isim vermiyecem başıma iş gelmesin sonra
Hocam fiyat çok gereksiz fazla. Ayrıca kıstım dediğin işlemci ddr4 ün en top işlemcilerinden birisi çok kısmış sayılmıyosun :D

en top işlemci derken iyi bir işlemcimi

hayır bence bütçe ne kadar ? hangi çözünürlük hedefte
1080p çözünürlük

mağazdan almak istiyorum bi ara internetten almıştım. sonuçları pek iyi olmadı insan o satten sonrada güvenemiyor.
mağazalarda cok cok nadir ucuza güzel sistem bulursun hepsi kazık aanca böyle vatan 2 3 ayda 1 indirim yapıyor belki daha nadir . o zaman iyi kasa geliyor öyle yerlerde

bizim burdaki mağazalar öyle zaten isim vermiyecem başıma iş gelmesin sonra

en top işlemci derken iyi bir işlemcimi

1080p çözünürlük
Evet kasa üzerinde bulunan ryzen 7 5700 işlemci ddr4 için en iyi işlemcilerden bir tanesi denilebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,906
Son üye
halimbii
Geri