Bedavakaju
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
"benimle aynı fikire sahip olmayan herkes ban yemeli"Fanboyları banlasalarda rahat etsek
"benimle aynı fikire sahip olmayan herkes ban yemeli"Fanboyları banlasalarda rahat etsek
Oyunda Denuvo DRM olduğundan sorun çıkarabiliyoroyun aile paylaşımını destekliyor elinde olan varsa ve paylaşmak istiyorsan memnun olurum.
konuya at gözlüğü ile bakıyordun ortaya daha geniş perspektiften bir fikir atıp üstüne düşünmeni sağladım.sizinle tartışmıcam daha ya harbiden algılar uçmuş sizin, parasıyla aldığın cdyi satman takaslaman yasal oyun yapımcısı buna kısıtlama getirmiyor, getiremezde zaten yasal olarak. Ama parayla aldığın dijital oyunun olduğu hesabı satman yasal değil hesap açarken sözleşmede kabul ediyorsun bunu kapiş? cd ve dijitali nasıl kıyasladığını bir daha düşün, bu sana son yazım istediğin cevabı ver daha size laf anlatmaya çalışmıcam. hayırlı günler
geniş perspektiften
direkt itemsatıştan 20tl ye hesap alsana zaten hikaye oyunlarına kim para verirki online a açık olmayan oyunlaraçok oyun oynayan birisi değilim zaten oyunu merak ettiğim için açtım konuyu maddi açıdan iyi bi dönemde değilim şu sıralar
Daha dediğim cümlenin kime ait olduğunu bile bilmiyorsun, tamam abicim."benimle aynı fikire sahip olmayan herkes ban yemeli"
eğer hala arıyorsanız bizim aileye gelebilirsiniz https://steamcommunity.com/profiles/76561199228208729/hocam napabilirim bu konudaozaman steam gitsin aile paylaşımına soy testi sistemi getirsin şirketin kazancı var evet x kişisi oyunu satın almış ve bundan bi gelir elde etmiş sen bu sisteme izin veriyosan ben bunu arkadaşıma çevreme vererek kullanmalarını sağlayacağım bu adam çıkıp neden satın almıyorsun benim oyunumu aile paylaşımı kullanıyosun demeye hakkı varmı?