Steam aile paylaşımı yapmak isteyen varmı? (black myth wukong arıyorum)

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    9.9 KB · Hit: 13
sizinle tartışmıcam daha ya harbiden algılar uçmuş sizin, parasıyla aldığın cdyi satman takaslaman yasal oyun yapımcısı buna kısıtlama getirmiyor, getiremezde zaten yasal olarak. Ama parayla aldığın dijital oyunun olduğu hesabı satman yasal değil hesap açarken sözleşmede kabul ediyorsun bunu kapiş? cd ve dijitali nasıl kıyasladığını bir daha düşün, bu sana son yazım istediğin cevabı ver daha size laf anlatmaya çalışmıcam. hayırlı günler
konuya at gözlüğü ile bakıyordun ortaya daha geniş perspektiften bir fikir atıp üstüne düşünmeni sağladım.

hocam napabilirim bu konuda :D ozaman steam gitsin aile paylaşımına soy testi sistemi getirsin şirketin kazancı var evet x kişisi oyunu satın almış ve bundan bi gelir elde etmiş sen bu sisteme izin veriyosan ben bunu arkadaşıma çevreme vererek kullanmalarını sağlayacağım bu adam çıkıp neden satın almıyorsun benim oyunumu aile paylaşımı kullanıyosun demeye hakkı varmı?
eğer hala arıyorsanız bizim aileye gelebilirsiniz https://steamcommunity.com/profiles/76561199228208729/

Geri