TheDarkKnight
80+
- Reaksiyon skoru
- 338
Sıvı soğutucuyu diğer yöne çevirip takamıyor musunuz hocam? Hortumlar sağa gidecek şekilde?
Son düzenleme:
Temelde kurguda problem var gibi duruyor. o kablonun yönü değişiyor.Mecburen yaptım. Kablo kartı engelliyordu.
h9 flow olsa 140lık fan bile sığmaz mıkasa h9 flow değil mi
Evetkasa h9 flow değil mi
Yeni kasaya evet.h9 flow olsa 140lık fan bile sığmaz mı
fanın kablo yönünü değiştirebiliyorsun hocam.Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yeni kasaya evet.
Eski kasa da hayır.
Bu da araba modeli gibi oldu.
Evet değişiyor ama çok bükülüyordu.Temelde kurguda problem var gibi duruyor. o kablonun yönü değişiyor.
Tekrar yaparız hocam ama sorun kartın girmemesi şuan. Onun için zaten komple sistemi açicam. Tekrar denedim bi. Önce kartı takarım.fanın kablo yönünü değiştirebiliyorsun hocam.
Ne kadar bükülüyor ki? ben kullanırken o kadar bükmedim yani sorun olacak kadar bükülmüyordu.Birde ekran kartını taktınığın riser ile kasanın arasına pul koyarsan ekran kartın daha fazla önde kalır pompa ve hortum sorunu yaşamazsın.Evet değişiyor ama çok bükülüyordu.
Ama benim soğutma arctic.Ne kadar bükülüyor ki? ben kullanırken o kadar bükmedim yani sorun olacak kadar bükülmüyordu.Birde ekran kartını taktınığın riser ile kasanın arasına pul koyarsan ekran kartın daha fazla önde kalır pompa ve hortum sorunu yaşamazsın.
lian li kendisi bükebilirsin diyor yani abi bilemedim çok ekstrem bir durum gibi bahsettin yada ben öyle anladım.
Eski kasasını sevmedim gittiAma benim soğutma arctic.
Bende var hocam taş hangi şehirdesiniz gelip keseyim kasayıBurayı keseceğiz mecbur artık. Ama neyle kessek bilemedim. Dremel dedim de 4-5k fiyatları fdafdafad.
Alıntıyı görüntüle
Az iç hocam. Yazık ciğerlerine.