🔥İndirim Raijintek Cratos Atx 3.1 1000w 80+Gold Pcıe5.1 Fullmoduler Atx Güçkaynağı 6300tl

O değilde forumun yarısından çoğu uyduruk low high side ayrı n-channel mosfet anakart kullanıyor ama iş psuya gelince herkes tier muhabbeti döndürüyor bu durum her seferinde yarıyor.
Yarıyor derken? Sebebi sence de çok basit değil mi anakart dediğin şeyin bakacağın kısmı ssd yuvaları usb girişleri genel manada. Faz olarak zaten B650M-R bile yetiyor. Bugün çoğu insanın takacağı en baba işlemci 9800x3D ki kendisi oyunlarda 70 80 90w güç çekiyor genel manada. O yüzden öyle ağzına kadar faz dolu anakarta ihtiyacın yok. Eğer SSD yuvaları ve USB girişleri sana uyuyorsa AM5 te çoğu anakart işini fazlasıyla görür. Güç kaynağı dediğin şey ise tüm sisteme enerji veren parça. Özellikle 9070XT gibi agresif voltaj çeken anlık peakleri yüksek ekran kartları için dandik güç kaynağı stabilizasyon sorunu yapıyor ve sonuç olarak sistemin tehlikeye girebilir tamamı çöp olabilir bilemezsin. Güç kaynağına daha çok kıymet verilmesiyle "YARILMA" eylemine maruz kalmana yarıldım :)

O değilde forumun yarısından çoğu uyduruk low high side ayrı n-channel mosfet anakart kullanıyor ama iş psuya gelince herkes tier muhabbeti döndürüyor bu durum her seferinde yarıyor.
F/p buildler yapacak bir şey yok. Psu da ds biraz göz korkutma var elektirik problemi olan mühit de yaşıyorsanız tedirgin ediyor. Anakart en fazla kapanır sen fazla fan veya soğutucu bilmem bir şey takarsın ama psu ile tüm sistem gidebilir. G0t korkusu 😂 haklılar da bir şey diyemiyorum. Aynısı benim içinde geçerli.

Geri