🔥İndirim Intel İ5 14600kf 3.50ghz 24mb 14 Çekirdek 1700p Box Fansız İşlemci 9.707tl

Benim kullanmadığım İntel işlemci yok.
Kendi malınız diye ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz, aynısını 9700X kullananlar da yapıyor, fanatiksiniz, gerçekleri çarpıtıp insanları kandırıyorsunuz.
İşlemcinin fiyatının yüksek olduğunu söylemek sizin işlemcinin piyasasını mı düşürüyor diye endişelendiniz, ne oldu ikinci el de satma planların suya mı düştü?
DDR4 kalesiymiş, DDR4` de bu değil üst modeli 14700K, 9600X ile anca kapışıyor.
PL limitini kaldırınca işlemcinin deli gibi ısındığım hepimiz biliyoruz, yüksek güç tüketen haliyle ısınan bir işlemci. AMD` de işlemcisini alan +200 PBO yapıştırıyor İntel` de tam tersi PL koy, TBMT, EMC kapat.
Ram fiyatları artmasaydı kimsenin bu fiyatta yüzüne bakmayacağı işlemciyi krizi fırsat bilip fahiş fiyattan satıyorlar, bunlar da kendileri kullanıyor diye bu işlemciyi savunuyorlar.
İkinci el` den 12K`ya almış, bunla övünüyor garibim. Geçen hafta sıfır 7800X3D + B650M-R` ı 14.600Tl` ye aldım. Ben mi çok ucuza aldım yoksa sen mi sağlam kazık yedin bir düşün.
Aklı olan, lga1700 anakartını işlemcisini satar amd geçer.
Sonuç olarak bunu alınca DDR5 RAMe 20K vermiyoruz o da almak için tek başına yeterli bir sebep. Şuan sıfırdan LGA 1700 sistem topluyorum DDR5 alma seçeneği bizim de aklımıza geliyor ama fiyatları mantıklı seviyelerde değil, işlemci isterse bedava olsun RAM fiyatı kurtarmıyor.

Kendi malınız diye ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz, aynısını 9700X kullananlar da yapıyor, fanatiksiniz, gerçekleri çarpıtıp insanları kandırıyorsunuz.
İşlemcinin fiyatının yüksek olduğunu söylemek sizin işlemcinin piyasasını mı düşürüyor diye endişelendiniz, ne oldu ikinci el de satma planların suya mı düştü?
PL limitini kaldırınca işlemcinin deli gibi ısındığım hepimiz biliyoruz, yüksek güç tüketen haliyle ısınan bir işlemci. AMD` de işlemcisini alan +200 PBO yapıştırıyor İntel` de tam tersi PL koy, TBMT, EMC kapat.
Ram fiyatları artmasaydı kimsenin bu fiyatta yüzüne bakmayacağı işlemciyi krizi fırsat bilip fahiş fiyattan satıyorlar, bunlar da kendileri kullanıyor diye bu işlemciyi savunuyorlar.
İkinci el` den 12K`ya almış, bunla övünüyor garibim. Geçen hafta sıfır 7800X3D + B650M-R` ı 14.600Tl` ye aldım. Ben mi çok ucuza aldım yoksa sen mi sağlam kazık yedin bir düşün.
Sanırım okuduğunu anlama sıkıntın var.

Sonuç olarak bunu alınca DDR5 RAMe 20K vermiyoruz o da almak için tek başına yeterli bir sebep. Şuan sıfırdan LGA 1700 sistem topluyorum DDR5 alma seçeneği bizim de aklımıza geliyor ama fiyatları mantıklı seviyelerde değil, işlemci isterse bedava olsun RAM fiyatı kurtarmıyor.
Sürekli sistem topluyorum, her sistemde ram`e 20K versem bende zarar ederdim.
İkinci el`de 5-6K bandında 16Gb 5600/6000 mts cl 30-38 DDR5 ram ben bulabiliyorsam bence sizde bulabilirsiniz.
Bulmasanız da olur Lga 1700` den devam edin (y)

Hocam oyunlarda assasin kingle gider mi? Birde h610a taksak stabil kullanmanın hiçbir yolu yok mu 13400f kullanıyorum şu anda
Yeterli olucaktır oyunlar icin. Asıl kısıt anakartta oluyor belli bir sure sonra anakart isinip vrm sicaklik limitine giriyor ve guc kesiyor. Bu konu cogu oyunda yasanmaz bf tarzi cok islemci kullanan oyunlarda yasaniyor, render harici assasin king yeterliydi 180 watt civari sogutabiliyordu occt de ki oyunda bu degerleri zaten gormeyecektir. Anakart kotu olsada drop vs yemessin bu arada en azindan ben yemedim. Her turlu daha yuksek fps verecektir.

Sürekli sistem topluyorum, her sistemde ram`e 20K versem bende zarar ederdim.
İkinci el`de 5-6K bandında 16Gb 5600/6000 mts cl 30-38 DDR5 ram ben bulabiliyorsam bence sizde bulabilirsiniz.
Bulmasanız da olur Lga 1700` den devam edin (y)
sarı sitede mi hocam nasıl o fiyatlar oluyor öyle ki

Arkadaşlar 14600k assasin peerles 120 se ile z690 ddr4 de kullanıyorum mesh kasa cinebech 24500 score. max derece 74 gördüm iyi forumlar.
240 mm ile kullanıyorum 80 derceyi nadirde olsa gördüm genelde 70-75
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

14700 kf 9600 x i yok eder i5 14600kf nin direk rakibi 9700x

14700 kf 9600 x i yok eder i5 14600kf nin direk rakibi 9700x
O senin rüyanda öyle. Youtube da gördüğün ile pratikte ki bir değil. Adamlar en kötü 7200 mts ram koyuyor, kaçınızda 6000 mts üstü ram var?
Kaldı ki adamlar DDR4` de kullanacağız diyorlar, DDR5` e göre açıkça performans kaybı yaşanıyor.
Ben 4266mhz ile denedim kayıp oluyor, adamlar h610 da 3200 mhz limiti ile kullanacak, anca rüyanızda 9700X rakibi olur.

elinde ddr4 ram ve lga 1700 anakart olan için iyi fiyat. veya sistemini salt oyun için kurmayacak kişi için de iyi fiyat. veya oyun için alıyor olsa da elindeki ekran kartı çok iyi olmayan kişi için de iyi fiyat.

Sadece mobilde geçerli NET10 koduyla son 6 ayın en düşük fiyatına iniyor. İhtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
bunun alacağınıza 1000 tl fazla verip 7500x3d almak kat kat daha iyi

14 çekirdekli işlemci ile 6 çekirdekli işlemcinin kıyas edilmesi akıl tutulmasıdır.

Geri