- Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk havit aldığım için ona kesmişler ama bu sonradan kargoya verildi aşamasına geçti. Bunda şuan yokFatura da kesmişler mi hocam
İlk havit aldığım için ona kesmişler ama bu sonradan kargoya verildi aşamasına geçti. Bunda şuan yokFatura da kesmişler mi hocam
yine olan garibana oldu hazırlanıyordayken iptal yedi, demek ki günah kecisi seciliyor fazla stok actıkları icinBenimki kargolandı gözüküyor
havitte mi iade olduyine olan garibana oldu hazırlanıyordayken iptal yedi, demek ki günah kecisi seciliyor fazla stok actıkları icin
aynı ürün değilUrbanears ı toplu alan biri olabilir mi? HB de yeni ilan açmış bir satıcı 1499TL den
havit hala hazırlanıyor hocam realme iptal oldu ama satışa da kapanmış ama havite stok acılmıstır ilginctir kihavitte mi iade oldu
Belki bizimkilerde iptal olur. Kargodan az çekmediler. Polaroid almıştım. Onlar iptal olucak büyük ihtimalle de belki havit gelir oda kargoda iptal olur şansımahavit hala hazırlanıyor hocam realme iptal oldu ama satışa da kapanmış ama havite stok acılmıstır ilginctir ki
Ödeme ekranına kadar geldim sonrası yok ödeme yaptırmadı kapatıp açıyorlarAlamadım stok bitmiş
Aynı şekilde oldu. Anlamadım dalga mı geçiyolar acabaÖdeme ekranına kadar geldim sonrası yok ödeme yaptırmadı kapatıp açıyorlar