sebep tam olarak nedir?Boykot.
Afislere baktım ama görmedim belki gerçekten vardırBim de hiç görmedim bunu 80 TL ye gören varsa yazabilir mi ona göre oradan Alaçam 3 paket
2 paket aldım deneyelim bakalım teşekkürler umarım tadı iyidir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sebep tam olarak nedir?
Nasıl yani sadece İsrail gıda sektöründe hissesi var diye mi boykot ediyorsunuz sonuçta Nestle Dünyanın en büyük gıda markalarından biri her ülkede yatırımı olur. Adamların 180 den fazla ülkeye yatırımı var zaten Turkiyeye de 20 yılda 25 milyar 250 milyon Türk lirası yatırım yapmışlar iş istihdamı sağlamışlar gıda hissesi var diye boykot diyorsunuz. Elin Hans inin yaptığı su yatırımları bizim Ahmet yapmaz.![]()
Nestle Boykot mu? Nestle kimin? - Alternatif ürünler - Boykot.co
Nestle israil malı mı? Boykot mu? bu markanın yerine alabileceğiniz alternatif ürünler. Nestle, İsrail’in önde gelen gıda üreticisi Osem’in %53,8’ine ..www.boykot.co
gelsin paralar gelsin paralarhocam sıcak fırsatlara konu açamıyorum üyelik yeni. julius meinl 2x8 kahve ben aldım yüksek adetli geliyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B0G4DG...9PPCSUZU&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it
paylaşırsanız insanlar yararlansın.
konuma göre muamele mi yapıyorlar bizim burda 1000tl altında hep getirme ücreti alıyor ne olursa olsun. 10 paket alırsam ancak öyle ücretsiz diyor3 tane alınca eve teslimat ücretsizmis. Eskiyi iptal edip yeni sipariş verdim.
ref li link atıyon reishocam sıcak fırsatlara konu açamıyorum üyelik yeni. julius meinl 2x8 kahve ben aldım yüksek adetli geliyor. https://www.amazon.com.tr/dp/B0G4DG...9PPCSUZU&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it
paylaşırsanız insanlar yararlansın.
seni doğuran ana aslan doğurdum desin![]()
Nestle Boykot mu? Nestle kimin? - Alternatif ürünler - Boykot.co
Nestle israil malı mı? Boykot mu? bu markanın yerine alabileceğiniz alternatif ürünler. Nestle, İsrail’in önde gelen gıda üreticisi Osem’in %53,8’ine ..www.boykot.co
Afrika’ka da köle çalıştırıyordu zamanında sömürüyordu hala devam ediyor mu bilmiyorum.Nasıl yani sadece İsrail gıda sektöründe hissesi var diye mi boykot ediyorsunuz sonuçta Nestle Dünyanın en büyük gıda markalarından biri her ülkede yatırımı olur. Adamların 180 den fazla ülkeye yatırımı var zaten Turkiyeye de 20 yılda 25 milyar 250 milyon Türk lirası yatırım yapmışlar iş istihdamı sağlamışlar gıda hissesi var diye boykot diyorsunuz. Elin Hans inin yaptığı su yatırımları bizim Ahmet yapmaz.![]()
konuma göre muamele mi yapıyorlar bizim burda 1000tl altında hep getirme ücreti alıyor ne olursa olsun. 10 paket alırsam ancak öyle ücretsiz diyor![]()
Bende 300 tl ye 6 kutu aldım