Yukosss
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 515
sohbet havasına döndü konu hocamShahahahah konuya nolmuş hacı alakasız muhabbet edenler bile var
sohbet havasına döndü konu hocamShahahahah konuya nolmuş hacı alakasız muhabbet edenler bile var
şu hoparloru alamadımya ona uzuldumRealmi buds T01'i üyeliksiz aldım. Hepsi kargoya verilmiş. Kargodan dönmez heralde. Tekrar teşekkürler hocam. @beko42
Alıntıyı görüntüle
bekleyen varsa da kalmamıştır artık zaten bildirimleri açık duruyor bildirim gelmedi son stoktan sonra fiyat sabit bitti yüksek ihtimal çok alan oldu zatensohbet havasına döndü konu hocam![]()
Valla markayı ilk defa duydum. Akakçe den fiyat geçmişine bakarak aldım.şu hoparloru alamadımya ona uzuldum
bana hoparlar lazımdı monıtor icindi ondan uzuldum yoksa bende duymadım markayıValla markayı ilk defa duydum. Akakçe den fiyat geçmişine bakarak aldım.
aynı şekildebana hoparlar lazımdı monıtor icindi ondan uzuldum yoksa bende duymadım markayı
Espiri yapıyorduk ama konu çok ciddi yerlere kaymışYanlış olan ne var? Bir üründen 5 tane almadıysa ben bir sorun göremiyorum. Eğer Mediamarkt için diyorsanız da ortada hatalı fiyatlandırma yok. Kendileri bir kampanya yapmış ve insanlar bundan faydalanıyor. Ne hikmetse insanlar kazıklanırken, her gün fiyatlar değişirken bir şey demiyorsunuz.
Kargo kodu gelir az sonra bana kolay gelsin geldi kodubenim iki sipariş de hala iade olmamıs napmam gerek gencler ne eposta ne sms var
iptal mi edildibenim iki sipariş de hala iade olmamıs napmam gerek gencler ne eposta ne sms var