Horizon 6 Alıp Pişman Olan Var mı?

online drift yarısında 1 kere oynadım orada drift puanı kasman lazım . yani yarısmiyorsun puan kasıyorsun
tamam işte tam senlik drift yarışı nfs de falanda böyleydi diye hatırlıyorum

RTX 4050 6 gb ve i5 12450HX'li laptop var da. Düşük VRAM uyarısı gibi bir durum yaşayan var mı? High ayarda oynamayı düşünüyordumda.

(Not: Düşükte- ortada oyna demeseniz, 2K küsur TL verip yüksekte oynamayı düşünmüştüm. :) )
Oynatır.
En kötü dlss q açarsınız onun da zaten native AA'dan neredeyse hiç farkı yok.

Onda da var 450 saat mi ne. Ama bundan çok daha fazla keyif alıyorum şu an. Çevre falan inanılmaz iyi. Map çok etkili boş boş araba sürüyorum sürekli.
Bana assetto çok daha iyi hissettiriyor ama forzanin grafikleri ınanilmaz

Bana assetto çok daha iyi hissettiriyor ama forzanin grafikleri ınanilmaz
bu asetto bir beni sarmadı herhalde oyunu iyi bir hale getirmek için bir ton dosyayla vs uğraşmak lazım yani oyunu iyi yapan sanki oyun yapımcıları değilde daha çok modcular gibi

Gamepass alıp deneyebilirsin. Forza oyunları genelde aynı gibi. 4 ile 5 arasında çok fark yok gibi. 6 ise grafik olarak öne çıkmış. 2000 eder mi? Bence etmez. 1 ay gamepass alıp denersin en temizi.

bu asetto bir beni sarmadı herhalde oyunu iyi bir hale getirmek için bir ton dosyayla vs uğraşmak lazım yani oyunu iyi yapan sanki oyun yapımcıları değilde daha çok modcular gibi
Evet öyle maalesef ama yapınca güzel oluyor bayağı

Gamepass var o yğzden oynuyorum şuan temmuzda biticek. İndirimlerde güzel fiyata düşerse alırım gibi. 4-5 ten map dışında bi fark göremedim. Ama oyunu oynatanda map zaten bence. Diğer iki oyunda da mapi sevmemiştim. Meksika mı ne be abi. Japonya çok güzel. Boş gezsem bile sarıyor. Arabaları değiştiriyorum ama güçlendirince neredeyse hepsi birbirine benziyor diyebiliriz o canımı sıktı biraz. 2000 yarış oyunları bağımlısı değilsem vermem. Direksiyon setiyle başladım şuan bayağıdır gamrpadlr oynuyorum iki türlüde zevkli. Ama gamepad daha özgüe hissettiyor haliyle

Geri