İncehesap Gaming Gecesi 5060 İndirimi

Hocam bu argümanı çok doğru bulmuyorum ya. Aradaki fark 4-5 bin tl gibi gözükse de bahsettiğiniz fark %33. Bu kartı alanların bütçesi genelde az olduğu için böyle bi artış yapamıyolar. Kendimden örnek vermek gerekirse RTX 5050'den RTX 5060 alabilecek parayı zor çıkartıyoken, üstüne 4-5 bin daha ekleyemem, bu benim için 3'te 1 fiyat artırmak olur.
o bütçeye 2. el almak daha mantıklı o zaman
ya da biraz daha para biriktirip 9060 xt almak

Hocam bu argümanı çok doğru bulmuyorum ya. Aradaki fark 4-5 bin tl gibi gözükse de bahsettiğiniz fark %33. Bu kartı alanların bütçesi genelde az olduğu için böyle bi artış yapamıyolar. Kendimden örnek vermek gerekirse RTX 5050'den RTX 5060 alabilecek parayı zor çıkartıyoken, üstüne 4-5 bin daha ekleyemem, bu benim için 3'te 1 fiyat artırmak olur.
Haklısın hocam :)

Ben amazon depodan 16850 ye aldım o şekil kovalamak daha mantıklı

16.499 TL'ye alınmaz. n11'de 750lik kuponu kullansan bunların yapacağı indirimden daha ucuza gelmiş oluyor. Hatta bi kaç hafta önce 14.800lere bile düşmüştü aynı model.

Geri