🔥İndirim Lian Li Hydro-Shift Iı Lcd-C 360cl Beyaz İşlemci Sıvı Soğutma🔥🔥🔥 6.999 TL🔥🔥

Bu mu yoksa Arctic Liquid Freezer 3 PRO mu?

Soğutma olarak arctic, görüntü olarak bu. Bunun lcd ekranı var ve pompa hortumu tam pompanın üst kısmından kısa bir şekilde görünür yapabiliyorsun. Soğutma olarak da arada dağlar kadar fark olmaz 3-5 derece oynar. Arctic'in ufak bir sorunu var her kasaya uymuyor radyatörü kalın olduğundan bu her kasaya uyar.

Soğutma olarak arctic, görüntü olarak bu. Bunun lcd ekranı var ve pompa hortumu tam pompanın üst kısmından kısa bir şekilde görünür yapabiliyorsun. Soğutma olarak da arada dağlar kadar fark olmaz 3-5 derece oynar.
Phantom spirit ARGB kullanıyorum normalde 7800x3d işlemcime yetiyor ama yeni kasa topladım ve çok kaba gibi geliyor hava soğutma

Phantom spirit ARGB kullanıyorum normalde 7800x3d işlemcime yetiyor ama yeni kasa topladım ve çok kaba gibi geliyor hava soğutma
Hava soğutma kabadır çirkindir ama ucuza takar geçersin. Her işini görür. Sorun çıkarma ihtimali de yok denecek kadar azdır. Sadık bir hayat arkadaşıdır. Biz yövmiyeci adamız. Phantom Spirit'ten devam.

Hava soğutma kabadır çirkindir ama ucuza takar geçersin. Her işini görür. Sorun çıkarma ihtimali de yok denecek kadar azdır. Sadık bir hayat arkadaşıdır. Biz yövmiyeci adamız. Phantom Spirit'ten devam.
Haklısın hocam, RGB ramler var üstünü kapatıyor o kadar büyük :D Tamamen estetik düşünüyorum yoksa 74 dereceyi geçmiyor oyunlarda zaten

Haklısın hocam, RGB ramler var üstünü kapatıyor o kadar büyük :D Tamamen estetik düşünüyorum yoksa 74 dereceyi geçmiyor oyunlarda zaten
Sıvı soğutucuda pompa sesi var, fanlar ile radyatör arasına toz birikiyor 6 ayda bir fanları söküp orayı temizlemen gerek, iyi markalarda %0.01 de olsa sıvı akıtma şansı var. Sırf görüntü için geçme bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,219,047
Üyeler
197,611
Son üye
Batuq18
Geri