Yardım Bufferbloat testinde A+ aliyorum ama Low Latency Gaming kısmında ünlem var

Reaksiyon skoru
129
Superonline 1000mbps internet ve TP-Link Archer BE230 | BE3600 Çift Bantlı Wi-Fi 7'yi modem olarak kullanıyorum. Ne yazık ki OpenWrt desteklemiyor. DNS sunucusunu daha düşük ping veren 8.8.8.8 olarak degistirdim, sorun yine cozulmedi. Low Latency Gaming sorununu nasıl çözebilirim. Oyun kısmında önceki 100mbps internetim ile daha az ping alıyordum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Superonline 1000mbps internet ve TP-Link Archer BE230 | BE3600 Çift Bantlı Wi-Fi 7'yi modem olarak kullanıyorum. Ne yazık ki OpenWrt desteklemiyor. Low Latency Gaming sorununu nasıl çözebilirim. Oyun kısmında önceki 100mbps internetim ile daha az ping alıyordum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Superonline da normal değerler. Boştaki pingin çok fazla, QoS ayarı yapsan bile düzeltemezsin bunu. CGNAT da isen olabilir bu arada, ip değiştirmeyi dene bi, routing de sıkıntı var gibi.
Özellikle WİFİ yerine Ethernet kablosu ile bağlan

Son düzenleme:
Yurt dışına bağlanıyor çünkü bu test ondan dolayı pingin yüksek.

QoS- SQM ile hızınızı sınırlayıp bir deneyin hocam.

Superonline 1000mbps internet ve TP-Link Archer BE230 | BE3600 Çift Bantlı Wi-Fi 7'yi modem olarak kullanıyorum. Ne yazık ki OpenWrt desteklemiyor. DNS sunucusunu daha düşük ping veren 8.8.8.8 olarak degistirdim, sorun yine cozulmedi. Low Latency Gaming sorununu nasıl çözebilirim. Oyun kısmında önceki 100mbps internetim ile daha az ping alıyordum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Normal bir sorun yaşamazsınız bu değerlerle yurt dışı kaynaklı test olduğu için boşta ms yüksek olabiliyor sabah veya akşam bu baştaki ms değişir sunucunun konumu değişeceği için

Merhaba, konuyu benden ,önce açmışsınız, elinize sağlık. Çözüm bulabildiniz mi?
Aynı şekilde Low Latency Gaming hariç her şeyde OK var test sonucunda. 1000mbps internet kullanıyorum. CS2 oynarken ciddi şekilde gecikme hissediyorum. Frankfurt sunucularına 49 ping ile bağlanıyorum ama sanki 70 ping ile oynuyormuşum gibi gecikme var. İnanılmaz rahatsız edici bir durum. Ayrıca bazen oyuna girdikten 10 dakika sonra ping 49'dan 60'a çıkıp sabitliyor, sebebini 1 yıldır bulamadım. Modem değiştirmeye gidiyorum az sonra da. Wifi5'ten wifi6'ya geçiyorum.
Termal throttle yok, arka plan uygulaması yok, sistem temiz ama nedendir bu işkence bilemedim. Varsa aydınlatabilecek bir hayırsever eğer çok hayra geçer.

Merhaba, konuyu benden ,önce açmışsınız, elinize sağlık. Çözüm bulabildiniz mi?
Aynı şekilde Low Latency Gaming hariç her şeyde OK var test sonucunda. 1000mbps internet kullanıyorum. CS2 oynarken ciddi şekilde gecikme hissediyorum. Frankfurt sunucularına 49 ping ile bağlanıyorum ama sanki 70 ping ile oynuyormuşum gibi gecikme var. İnanılmaz rahatsız edici bir durum. Ayrıca bazen oyuna girdikten 10 dakika sonra ping 49'dan 60'a çıkıp sabitliyor, sebebini 1 yıldır bulamadım. Modem değiştirmeye gidiyorum az sonra da. Wifi5'ten wifi6'ya geçiyorum.
Termal throttle yok, arka plan uygulaması yok, sistem temiz ama nedendir bu işkence bilemedim. Varsa aydınlatabilecek bir hayırsever eğer çok hayra geçer.
Çözemedim hocam ama yurtdışı testi olduğu için öyle olabilirmiş. Bir de şunu farkettim arkadaşım türk telekom kullanıyor 16 ping alıyor ben turkcell kullanıyorum 33 ping alıyorum. sende mi turkcell kullanıyosun

Evet superonline benim de. Yani çok yüksek farklar var. En iyi ping 49 bende. Hatta 49 görünce heyecanlanıyorum. Ama yine de ayrıca yaşadığım sorun da 10dk sonra 60'a çıkması. Bu da çok enteresan. CS'den emeklilik yakın görünüyor eğer yeni modem de çözmezse. Offline rally vs. oynayıp hız 25mbps'ye geçerim artık.

Evet superonline benim de. Yani çok yüksek farklar var. En iyi ping 49 bende. Hatta 49 görünce heyecanlanıyorum. Ama yine de ayrıca yaşadığım sorun da 10dk sonra 60'a çıkması. Bu da çok enteresan. CS'den emeklilik yakın görünüyor eğer yeni modem de çözmezse. Offline rally vs. oynayıp hız 25mbps'ye geçerim artık.
Türkcell'in interneti bu aralar hiç stabil değil. Şikayetvar'da sürekli konular açılmış. Taahhüt bitsin, direkt değişcem bence sen de değiş hocam, pingi dert ediyosan. Turkcell'den önce Vodafone kullanıyordum. 23 ping sabit alıyordum. turknet yoksa oturdugun konumda sanirim en iyisi turk telekom gibi duruyor

Az önce oyundaydım, baştan sona öyle bir lag ile oynadım ki müthiş keyifliydi. Sondan birinci. Latency belki 1sn'ye yakındı. + Ping 66 :ROFLMAO: Face It level 9-10'dan 4'e geldim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,362
Üyeler
196,941
Son üye
TheOrder_
Geri