Arkadaşlar Lütfen Anketime Katılır Mısınız Final Notum İçin

quadoo

80+
Reaksiyon skoru
75
Agalar yarın final notum bu anket verilerinden verilecek , katılmcı sayımı artırmam lazım az çok demeyelim boş geçmeyelim doldurabilir miyiz anketi 2 dk nızı alır.

Doldurdum dostum.

Agalar yarın final notum bu anket verilerinden verilecek , katılmcı sayımı artırmam lazım az çok demeyelim boş geçmeyelim doldurabilir miyiz anketi 2 dk nızı alır.

Hem gözlük hemde lens kullanıcısı olarak doldurdm. Valla bu lazer işini ne yapicaz ya

kral bende temmuzda lazer ameliyatı olcam inş doldurdum bende

Lazer ameliyatı yapan doktor gözlük kullanır, sigaranın zararını anlatan öğretmen teneffüste sigara içer. Kime güvenecez biz?

hocam göz tembelliği var keşke onu da koysaydınız ama olsun yine de doldurdum.

Doldurdum hocam başarılar dilerim. Geçersiniz umarım.

1780673441222.webp

o sıra 15 yıldır takan ben :peeposad: :PeepoLeave:

Ben gözlük takmıyorum kaç yıldır gözlük kullanıyorsunuz sorusunu boş bırakınca anket gitmiyor

katılıyorum hocam başarılar

gözlük kullanıyorum katıldım kanka ameliyat işi yaş ilerde tekrarlarsa paraya yazık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,487
Üyeler
197,202
Son üye
probabaemmi
Geri