Eski Sevgililerimi Unutamıyorum

Öncelikle kimseyi yargılamak sana düşmez.Eğer tüm mesajları okusaydın bunun cevabını öğrenmiş olurdun.Dördüncüsüde olmadı.Yaşım 18 değil bunun yaşlada ilgisi yok zaten.Şuanda bir sevgilimde yok.Sen baştan aşağı anlamadan yazmışsın.Hatalarla dolu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dördüne aşk beslediğim yok.Hakikaten bazen insanlar dinlemeden anlamadan yorumda bulunuyor.
4 kere sevgili yapmak ayrı bir iş en başından da neyse dayı :D normalleştiriyorsunuz bazı şeyleri.

Öncelikle kimseyi yargılamak sana düşmez.
Seni yargılamadım ben kendi görüşümü belirttim kalkıp sana ıy nasıl insansın bu ne mi dedim ben senin kim olduğunu bilmiyorum ne yaşadığını bilmiyorum. yaptığım yorum forumda sevgililer yapan ve unutamayan bir adama karşı. sen burda herkesin sen özel insansın onlar kaybetti unut hatırlama demesini bekleme buraya bunu yazıyıp insanlardan görüş belirtmelerini istiyorsan sana karşı hoşnut olmayan bir mesaj karşısında herkese beni yargılayamazsın sen diyeceksen ohoo çok uzar tartışma çıkar burda kimse seni kışkırtmak veya kin güttüğü için öyle mesaj atmıyor emin ol. sende git benim mesajlarımı oku, cümleye "benim lügatımda" diye başlıyorum yani bu öznel bir metindir :D

4 kere sevgili yapmak ayrı bir iş en başından da neyse dayı :D normalleştiriyorsunuz bazı şeyleri.

Seni yargılamadım ben kendi görüşümü belirttim kalkıp sana ıy nasıl insansın bu ne mi dedim ben senin kim olduğunu bilmiyorum ne yaşadığını bilmiyorum. yaptığım yorum forumda sevgililer yapan ve unutamayan bir adama karşı. sen burda herkesin sen özel insansın onlar kaybetti unut hatırlama zart zurt demesini bekleme buraya bunu yazıyıp insanlardan görüş belirtmelerini istiyorsan sana karşı hoşnut olmayan bir mesaj karşısında herkese beni yargılayamazsın sen diyeceksen ohoo çok uzar tartışma çıkar burda. sende git benim mesajlarımı oku, cümleye "benim lügatımda" diye başlıyorum yani bu öznel bir metindir :D
Daha benim 1 tane olmadı bunlar 3,4 tane yapmış birde hiçbirinide unutamamis insan bir utanır da 1ini sever benim umuruma gelmez istersen 10 tane yap da eğer buraya yazıyorsan ben lafımı esirgemem

Ben olsam 1ini severim sevmek ayrı beğenmek ayrı

Seni yargılamadım ben kendi görüşümü belirttim kalkıp sana ıy nasıl insansın bu ne mi dedim ben senin kim olduğunu bilmiyorum ne yaşadığını bilmiyorum. yaptığım yorum forumda sevgililer yapan ve unutamayan bir adama karşı. sen burda herkesin sen özel insansın onlar kaybetti unut hatırlama demesini bekleme buraya bunu yazıyıp insanlardan görüş belirtmelerini istiyorsan sana karşı hoşnut olmayan bir mesaj karşısında herkese beni yargılayamazsın sen diyeceksen ohoo çok uzar tartışma çıkar burda kimse seni kışkırtmak veya kin güttüğü için öyle mesaj atmıyor emin ol. sende git benim mesajlarımı oku, cümleye "benim lügatımda" diye başlıyorum yani bu öznel bir metindir :D
Okuduğunu anlamadığın gibi, yazdığınıda okuyamıyorsun sanırım.Ben 4 kere sevgili yapmadım ki bunu nereden çıkarttın? Öyle bir şey yazmadım mesela.Yargılamadığını söylüyorsun "4. Sevgilinle ilişki halindeyken bir önceki üçünü unutamamak ne demek ya sen kimi seviyorsun kral?" , "Çorap değiştirmekten farkı ne sizin için inan sizin gibileri anlayamadığım için soruyorum" , "Şuan sevgili olduğun insan seni seviyor ama eleman bir önceki üçünü unutamamış vay anam vay.." bunlar yargılama cümlesi değil mi? Başında "benim lügatımda" yok demen birşeyi değiştirmiyor.Sen daha ne dediğini bilmiyorsun.Eleştiriye açığım eleştirebilirsin pek tabi ki.Fakat bunlar eleştiri değil.İkisini karıştırıyorsun.Zaten başından yazılarımı takip etseydin bunlarıda demezdin.Şu söylediklerinde de hiç o niyette değilim "sen burda herkesin sen özel insansın onlar kaybetti unut hatırlama demesini bekleme buraya bunu yazıyıp insanlardan görüş belirtmelerini istiyorsan". Neyse ne düşünmek istiyorsanız öyle yapın nediyim.

Daha benim 1 tane olmadı bunlar 3,4 tane yapmış birde hiçbirinide unutamamis insan bir utanır da 1ini sever benim umuruma gelmez istersen 10 tane yap da eğer buraya yazıyorsan ben lafımı esirgemem

Ben olsam 1ini severim sevmek ayrı beğenmek ayrı
Saçmalamışsın çünkü konuya hakim değilsin.Sende yaparsın sevgili yapmak zor bir şey değil.Bunda övünülecek veya kıskançlık yapıcak bir durumda yok.Ama insanların ne yaşadığını bilmeden de insan bir utanır felan bilip bilmeden konuşulması doğru değil.Sayfanın ilk kısmını okumadan yorum yapmazsanız sevinirim.Lafını kimseden esirgeme tabi ama lafıda bil önce.Merakınız çoksada bana özelden yazın detaylı anlatırım.

Son düzenleme:
bu unutamama nasıl bir unutamama anlayamadım 3ünü birden sevip unutmuyor musun? böyleyse sende sıkıntı var kanka. saplantılı olmak için bir kişiye saplantılı olmak lazım. ben kralını 3 ayda tarihe gömüyorum tekrar karşılaşmadığım sürece sorun olmuyor.
Hayır bu saplantı değil.Ben biriyle sevgiliyken zaten bir önceki aklıma gelmedi, gelmezde.Karakterimde de bu yok.Ona saygısızlık etmem.Ama şuan hayatımda uzun süredir birisi yok ve boşluğumda eskileri hatırlatacak anılar oluyor.Ben niye bunları hatırlıyorum ve unutamıyorum onu soruyorum aslında.Acaba diyorum pişmanlık mı duyuyorum, hatalıyımda suçluluk mu duyuyorum, başka bir şey mi var bunu çözmeye çalışıyorum.İnsanın durup dururken neden aklına gelsin ki yoksa.Yalnız da kalsam hafızamdan silinmesi gerekliydi şimdiye kadar.İlla biri olunca mı aklıma gelmiyecek.

Hayır bu saplantı değil.Ben biriyle sevgiliyken zaten bir önceki aklıma gelmedi, gelmezde.Karakterimde de bu yok.Ona saygısızlık etmem.Ama şuan hayatımda uzun süredir birisi yok ve boşluğumda eskileri hatırlatacak anılar oluyor.Ben niye bunları hatırlıyorum ve unutamıyorum onu soruyorum aslında.Acaba diyorum pişmanlık mı duyuyorum, hatalıyımda suçluluk mu duyuyorum, başka bir şey mi var bunu çözmeye çalışıyorum.İnsanın durup dururken neden aklına gelsin ki yoksa.Yalnız da kalsam hafızamdan silinmesi gerekliydi şimdiye kadar.İlla biri olunca mı aklıma gelmiyecek.
Kardeşim insansın ya sonuçta beynine bağlanıp ilgili dosya silme diye birsey yok tabi ki aklına gelecek hatirlayacaksin. Hatırladın diye duygusal bir bağ oluşturma gecmiste ne olduysa olmuş bitmiştir. Yeni biriyle tanışırsın suanki yaşadıkların sana çok saçma gelir. O durum herkese oluyor yani en az 3 tane kız benim hayatımda böyle onsuz yapamam yaşayamam gibisindeydi zamanla etkiside kalmadı çok saçma sapan düşüncelermis diyorum şuan kendime.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Yaş kaç la millet kaç yıllık karısını kocasını unutuyor bu ne fırlamalık tırnak ucu kadar karakterde varsa adam akıllı 1 ine takılı kalırsın 3 tane yapıp 3ünede takılı kalmak ne oemisin sen

Bunun nedeni aslında biz o kişiyi değil o kişinin bizde bıraktığı güzel hatıraları ve kafamızda yücelttiğimiz şekilde severiz ilişki içinde ancak unutma ki eğer doğru insan olsaydı hayatında olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,996
Son üye
alejandro42
Geri