Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,732
4 kere sevgili yapmak ayrı bir iş en başından da neyse dayıÖncelikle kimseyi yargılamak sana düşmez.Eğer tüm mesajları okusaydın bunun cevabını öğrenmiş olurdun.Dördüncüsüde olmadı.Yaşım 18 değil bunun yaşlada ilgisi yok zaten.Şuanda bir sevgilimde yok.Sen baştan aşağı anlamadan yazmışsın.Hatalarla dolu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dördüne aşk beslediğim yok.Hakikaten bazen insanlar dinlemeden anlamadan yorumda bulunuyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Seni yargılamadım ben kendi görüşümü belirttim kalkıp sana ıy nasıl insansın bu ne mi dedim ben senin kim olduğunu bilmiyorum ne yaşadığını bilmiyorum. yaptığım yorum forumda sevgililer yapan ve unutamayan bir adama karşı. sen burda herkesin sen özel insansın onlar kaybetti unut hatırlama demesini bekleme buraya bunu yazıyıp insanlardan görüş belirtmelerini istiyorsan sana karşı hoşnut olmayan bir mesaj karşısında herkese beni yargılayamazsın sen diyeceksen ohoo çok uzar tartışma çıkar burda kimse seni kışkırtmak veya kin güttüğü için öyle mesaj atmıyor emin ol. sende git benim mesajlarımı oku, cümleye "benim lügatımda" diye başlıyorum yani bu öznel bir metindirÖncelikle kimseyi yargılamak sana düşmez.