l1rangol 80+ Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 1 Dün, 09:42 #1 Sa PCnin bağlı olduğu prize powerbank taktım PC den ses geldi (TV de yayın donar o anda takılı kalır onun gibi) sonra ekran dondu kapattım geri açtım sonra öğrendim ki bilgisayar SSD yi görmüyor SSD yi tak çıkar yaptım halla aynı Ekler 1000050194.webp 114.6 KB · Hit: 18
Sa PCnin bağlı olduğu prize powerbank taktım PC den ses geldi (TV de yayın donar o anda takılı kalır onun gibi) sonra ekran dondu kapattım geri açtım sonra öğrendim ki bilgisayar SSD yi görmüyor SSD yi tak çıkar yaptım halla aynı
C captandusty 80+ Silver Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 3,427 Reaksiyon skoru 873 Dün, 10:39 #2 geçmiş olsun yanmış olabilir
l1rangol 80+ Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 1 Dün, 12:22 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 captandusty yazmış: geçmiş olsun yanmış olabilir Devamı için tıklayın... Yav dün gece fişi çıkartım sabah taktım girdim biosa görünüyor save yo reset dedim bı daha bios geldi görünmüyor anlamadım sdd yi deneyecek PC de yok
captandusty yazmış: geçmiş olsun yanmış olabilir Devamı için tıklayın... Yav dün gece fişi çıkartım sabah taktım girdim biosa görünüyor save yo reset dedim bı daha bios geldi görünmüyor anlamadım sdd yi deneyecek PC de yok