Gt710 Alınır mı? En Ucuz Sıfır Ekran Kartı

Reaksiyon skoru
11
Eski bilgisayarımın ekran kartını çıkardım ofiste kullanılacak hale getiriyorum en ucuz sıfır ekran kartı gt 710 olarak buldum 3100 tl ofis işleri için kullanılırmı sisteme çokmu düşük kalır diğer özellikler şöyle
İşlemci ryzen 7500f
Anakart asus prime b650m-f
Ram curucial ddr5 16 gb
650w güç kaynağı

Günde 13 14 saat açık kalacak ısınmayacak kasmayacak bişey olsa yeter

Eski bilgisayarımın ekran kartını çıkardım ofiste kullanılacak hale getiriyorum en ucuz sıfır ekran kartı gt 710 olarak buldum 3100 tl ofis işleri için kullanılırmı sisteme çokmu düşük kalır diğer özellikler şöyle
İşlemci ryzen 7500f
Ram curucial ddr5 16 gb
650w güç kaynağı
uzak dur o bilgisayar için dinazor kalır uygunsa ikinci el ekran kartı al 500 tl etmez o ekran kartı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Günde 13 14 saat açık kalacak ısınmayacak kasmayacak bişey olsa yeter
ikinci el olur mu ofis kullanımında zaten ısıtamazsın kartı

7500f satıp dahili grafik kartı olan işlemci daha mantıklı geldi

İşlemci ryzen 7500f
Ram curucial ddr5 16 gb
650w güç kaynağı
Git ikinci elden 300TL ye al bir kart çok lazımsa, tek vasfı ekrana görüntü vermek olan karta neden 3K veresin ki?

Hep eski kartlar düzgünü bulamam diye alıp geçeyim dedim. Bütçeyi 5 e çeksem daha iyi ne alabilirim peki

ryzen 3 3200g işlemci 4500 tl bunu da alabilirim hangisi daha mantıklı ekran kartının ayrı olması çok etki eder mi? uzun ömürlülük için

9600x yada 9700x alırdım dahili gpu yeterde artar günlük kullanım için

Hep eski kartlar düzgünü bulamam diye alıp geçeyim dedim. Bütçeyi 5 e çeksem daha iyi ne alabilirim peki

ryzen 3 3200g işlemci 4500 tl bunu da alabilirim hangisi daha mantıklı ekran kartının ayrı olması çok etki eder mi? uzun ömürlülük için
reis ülkemizde eski sıfır ekran kartını değerinde satacak yok o yüzden ikinci ele yönelmeni öneririm sıfır bile satmıyor çoğu kullanıp n11 de ptt de satıyor ederi 500 tl ise koyuyor 3000 tl ye alan olursa olsun almazsa 500 tl neyime yeter diye bekliyor . bu yüzden ikinci el çok daha mantıklı

Ofiste kullanılacak hale getirmek istiyorsanız 7500f aşırı fazla, arkadaşların da dediği gibi işlemciyi satıp dediğiniz r3 3200g işlemciyi alabilirsiniz ofis kullanımında hiç bir sorun çıkarmaz.

Hatta bu daha iyi

gt710 gibi bir karta kesinlikle 3000 tl bayılmayın. İşlemcinizi dahili grafik birimi olan bir işlemciyle değiştirebilirsiniz. 9700x 9600x veya 7600x gibi

Ofiste kullanılacak hale getirmek istiyorsanız 7500f aşırı fazla, arkadaşların da dediği gibi işlemciyi satıp dediğiniz r3 3200g işlemciyi alabilirsiniz ofis kullanımında hiç bir sorun çıkarmaz.

Hatta bu daha iyi
Düzeltme :
Bu işlemciler am4 soket ama sizin anakart am5 soket bunları alamazsınız

Sistemi ofis için kullanacağım diyorsan komple sat başka al, o sistem çok ofise gidecek bir sistem değil fazla pahalı.

2. elden gtx 1050-1050ti falan al veya işlemciyi r5 7600 yap ekran kartı almana gerek kalmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,588
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri