Bu Takas Mantıklı Olurmu

Yook

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
280
Elimde asus v16 5060 laptop var 3 aylık cok kullanmadığım icin PlayStation 5 almak istiyorum böyle bi 2.el ilan buldum kafa kafaya takas veya üstüne kac tl alirsam mantıklı olur

Elimde asus v16 5060 laptop var 3 aylık cok kullanmadığım icin PlayStation 5 almak istiyorum böyle bi 2.el ilan buldum kafa kafaya takas veya üstüne kac tl alirsam mantıklı olur

yok hocam kesinlikle karsız aksine zarar bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zarar hocam bilgisayarınızı satıp direkt nakit alın daha iyi üstüne 20k yakın paranız kalır

yok hocam kesinlikle karsız aksine zarar bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

zarar hocam bilgisayarınızı satıp direkt nakit alın daha iyi üstüne 20k yakın paranız kalır
Hocam banada öyle geldide monitörden dolayı sorayim dedim laptop kaça gider sizce

Hocam banada öyle geldide monitörden dolayı sorayim dedim laptop kaça gider sizce
hocam eğer 3 ay kullandıysanız ve hala kfg si duruyor ise (durduğunu düşünüyorum) çizik falanda yoksa 50k ya gider bence ama siz 53k ya koyun sarı sitede ölücüler pazarlık yapmak isteyecektir

hocam eğer 3 ay kullandıysanız ve hala kfg si duruyor ise (durduğunu düşünüyorum) çizik falanda yoksa 50k ya gider bence ama siz 53k ya koyun sarı sitede ölücüler pazarlık yapmak isteyecektir
Hocam zaten sıfırı o civarda 50-55 arasi 44 diye düşünüyorum bende

Hocam zaten sıfırı o civarda 50-55 arasi 44 diye düşünüyorum bende
hocam siz yüksek tutun her ürünün alıcısı vardır 50 ye koysan adam 45 teklif eder sen 48 edersin oda başka teklif eder ortada buluşulur pazarlık payı bırakın. 44k ise böyle 5060 lı sistem için bedava birde asus normal 53 e koymanız

Geri