Çözüldü✓ Pc Performansını Arttırmak İçin Neler Yapabilirim ?

Reaksiyon skoru
22
Herkese iyi forumlar.
Asus x870e
9070xt taichi
7800x3d
2 TB gen m2
2 x 16gb 6000mhz cl30 ram
Fsp vita gm 850

Cinebench test puanı 18100, 79 derece CPU
Furmark testinde , 61 derece gpu, fanların dönme hızı %35
Cihazda henüz bilmediğim bir çok değer var . Bir çok oyunda 2k ultrada rahatlıkla oynuyorum ,Memnunum fakat şunu yaparsan daha da iyi olur diyeceğin şeyler varsa dinlerim. Güç olur , yazılımsal olur , bios olur, oyun grafik ayarlari olur , aklınıza gelebilecek her şey olur , çünkü ben pek anlamıyorum. Şimdiden teşekkürler

Herkese iyi forumlar.
Asus x870e
9070xt taichi
7800x3d
2 TB gen m2
2 x 16gb 6000mhz cl30 ram
Fsp vita gm 850

Cinebench test puanı 18100, 79 derece CPU
Furmark testinde , 61 derece gpu, fanların dönme hızı %35
Cihazda henüz bilmediğim bir çok değer var . Bir çok oyunda 2k ultrada rahatlıkla oynuyorum ,Memnunum fakat şunu yaparsan daha da iyi olur diyeceğin şeyler varsa dinlerim. Güç olur , yazılımsal olur , bios olur, oyun grafik ayarlari olur , aklınıza gelebilecek her şey olur , çünkü ben pek anlamıyorum. Şimdiden teşekkürler
Biosda Expo kapalıysa aç, onun dışında keyfine bak hiç elleme.

Biosda Expo kapalıysa aç, onun dışında keyfine bak hiç elleme.
Bazen okuyorum , yok güç tuketimini manuel yapmalar , ram frekansını değiştirenler , aklıma gelmeyen bir çok şey . O yüzden merak ettim :)

Bazen okuyorum , yok güç tuketimini manuel yapmalar , ram frekansını değiştirenler , aklıma gelmeyen bir çok şey . O yüzden merak ettim :)
Ben hobi olarak uğraşıyorum o işlerle ama performansa çok etkisi olan işler diyemem, ilgin yoksa hiç uğraşmana gerek yok yani ona değecek bir sonuç olmayacak. Tek bariz performans farkını Overclock yaparak alırsın o da gereksiz şuan için, sistemin zaten güçlü bileşenleri sonuna kadar zorlayıp riske atmaya gerek yok.

rame ufak oc yapabilirsin , pbo ayari yapabilirsin ve custom windows kullanabilirsin performansa en cok etki edenler bunlar

Yazılımsal olarak şu konuya bakabilirsin.

Çok teşekkür ederim hepinize. Sanırım dokunmasam daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,258
Üyeler
197,417
Son üye
gozluklu_sirin
Geri